Adım adım uçuruma doğru!..

bekir

sadece bir kul
Yönetici
Cihad, emri bil maruf, nehyi anil münker, tağutları red, küfürle savaş...
Bir İslam toplumu olarak bu kavramlarda ki hakkı nasıl hak ediyoruz ?

Bu milletin dini dinamikleri nerede?
Nerede bu toplumun diyanet yetkilileri?
Neredesiniz ey evliyalar, veliler, alimler, neredesiniz ey Allah'tan korkanlar.
Hiç kimsenin yetki ve selahiyeti yok mu; şu memlekette her gün icad ve icra edilen haram ve küfürlere en azından lisani hal ile iki laf etmeye?

Kur'an dan, Sünnetten nice tevillerle türlü türlü ahkamlar kesenler, her gün inceden ince ilerleyen küfür mangasına söylenecek bir çift söz bulunamıyor mu?!.

Medya türlü organlarında mütemadiyen binbir türlü vaaz, hutbe irad eden din adamları, hocalar, alimler; memlekette her gün bahar filizi gibi büyüyüp, ayın ondördü gibi seyran eden faiz, içki ve zina müesseseleri ve onların faaliyetleri için söyleyecek tek bir söz bulamıyor mu?

Yoksa?..
 
Hani, derler ya; et kokarsa tuzlanır, ya tuz kokarsa ?

Durum bu ahval ve şeraitde. Söz söylemeye imkanı olanlar takiyye içinde, söz söyleme imkanı olmayanlar eziyet içerisinde olursa, elbette durum bu olur.

Dün faiz haramdı, bugün enflasyon farkı oldu.
Dün zina haramdı, bugün birbirlerini tanıma evresi oldu.
Dün içki haramdı, bugün zorluk karşısında bir miktar yenilebilir hükmü taşıyan domuz eti ile kıyaslanır oldu. Yani zorlukla karşılaşıldığı vakit boyun eğilebilir anlamına getirildi.
Dün başörtüsü farzdı, bugün bu detaylar ile uğraşılma vakti olarak değerlendiriliyor.

İlim sahipleri dün medreselerde oturur insanlar ziyaretine giderdi, bugün ilim sahipleri insanların ayağına gider oldu.

Yoksa ?... demişsiniz bekir kardeşim, evet yok! Bu zamanda ilmi ile amil arif, alim (aslında yok da bir kaç tanesi için var diyoruz) yok denecek kadar da az.
 
gerçekler insanları rahatsız edecek kadar gerçekse kendinin dahi duyamacağı seslerle söyler oldular herşeyi..artık benzeten değil benzeyen insanlar var...herkes herşeye hepsi gibi muamele yapıp bunuda ben ve sen bencilliğinde beyaza yakın savgısıyla bağırarak sunabiliyoruz..

radikal üstadın örnekleride cuk olmuş hani

selametle
 
Geri
Üst
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks