40 Yasini şerif-40 Bin Salavat

evet can kardeşlerim yasinlerimiz ELHAMDÜLİLLAH MAŞALLAH BİTTİ eğer yasin almak isteyen kardeşlerimiz varsa cvp yazmaları yeterli yasinlerin sayısını arttırabiliriz.

s.a
5 yasin bitti,Allah kabul ederse inş.
selavatı 1000 demiştim ama 2000 okudum.
yarına kadar tamamlanamayacak gibi duruyo,bi 3000 tane daha okurum inş
tamam mıdır kardeşim

Ne aldıysak okuduk elhamdülillah...

allahon1.gif
(celle celaluhu) eksiklerimizi tamamlasın, hatalarımızı affetsin, dualarımızı kabul etsin inşaallah (amin)

kardeşim benden de bir yasin inşallah Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim

arkadaşlar bu yasin ve selavatlar sürekli mi alınacak yoksa vakti geçtimi sürekli ise bende almak isterim cevaplarınızı bekliyorum

S.A. arkadaslar

Bende okumak istiyorum insallah okunmasi gereken Yasini serif yada salavat vardir...yardimci olursaniz sevinirim.

vesselam

Not: Yasinlerin Ve Salavatlarin Okunmasinin Son Günü 01 HAZİRAN 2007 CUMA Sabahidir. Duamizi Yapmak Amaci Ile O Zamana Kadar Okursak Seviniriz Kardeşlerim... Allah C.c Razi Olsun Inşallah Selam Ve Dua Ile Esselamu Aleyküm.
maalesef arkadaşlar son okunma tarihi geçmiş..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks