Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk önce e secnegini söylerdim sonra kendimi düsünür c miyimki derdim bu secenekleri verdigim icin bu kadar düsündügüm icin a olursam diye üzülürdüm ve allaha siginirdim kardesim
ne desem sasirdim bir insana disardan birisi gelip enaniyetlisin dese bana öyle düsünmem o sira ama sonrasinda hemn ic muhasebemi yapip öyle olabilirim derim ve sonrasinda öyle oldugumu hissedip allaha siginirim dedim neresinde yanlis anlayamadim
hocaefendi diyor ya beni bir oda parayla bir yere kitleyin size garantisini veririm ama bir kadin olsa allaha siginirim diyor bunun okumakla ilgisi yok kardesim
PEKİ okumazsak cahil oluruz okumazsak KUR'AN ayetlerinden mahrum kalırız.Okumazsak toplumun ahlaki değerlerini yitiririz.okumazsak bilgi aktarılmaz peki sana soralım okumayalım da ne yapalım.
ben okumayalim demiyorum okuyalim sonuna kadar okumak bana kendimi tanimama´mi vesile olacak o zaman mi süphe olmayacak kendimde kendisinde süphe olmayan insandan süphe ederim zaten
ben egerki burdan herhangi bir secenegi dogru olarak kabul ettigim takdirde o dogru degilse ben yalan söylemis olurum ve ben buyum diyemiyorum ama eneniyetten allaha siginirim