Zihniyet değişmiyor.

bu arada partiler hakkinda yorumlarinizla ilgili ilginc bir tespitte bulunayim mi; bence Saadet Partisi AKP´nin emniyet sibobudur... ve elbette tum partilerden farkli gorusleri vardir. ve Saadet Partisi nin AKP hakkinda istemediginiz yorumlari ve gorusleri olmasaydi AKP bu kadar uzun bir iktidar donemi geciremezdi...

Tamam kardeş sen istedin :D

şimdi saadet partisinin işi gücü ak partiyle uğraşmak mı, onca fitne , sorun varken, bu şekildeki bir tavır samimiyetsizlik değil de nedir ? chp ve cuntacı zihniyetle aynı saftla olmaktan haz alıyorsanız ne diyim size, yolunuza devam edin, bu şekildeki bir tavır millete hizmet bilincinin ne kadar geliştiğini değil, enaniyetin ne kadar geliştiğini gösterir.....
Tekrar hatırlatayım ben oy kullanmıyorum... ama bu benim görüş bildirme hakkımı ortadan kaldırmaz

seni tanımasam bana pc nin diğer uzundan küfür ettiğini düşünürdüm..
nedir bu yahu:)
gelelim yazılarına......
sen istedin....
SAADETin işi gücü AKP ile uğraşmak mı? bakalım..evet..akp ile uğraşmak..mutlumusun:) şaka bi yanadan evet uğraşmak..
neden??
çok derin temellere girereik burada yazamam tabiki..ancak anlatılabilecek kadar olanı ile belirteyim..saadetin eleştirriken nelere dikkat ettiğine baktın mı?neyi ne ile eleştirdiğine..MİLLİ GAZETEYİ takip eden bilir ki; hükümetin ekonomi politikalrından sosyal vs her alanda yaptıklarına eleştiriler yerindedir..yazılar rakamlarladır..boşuna ve nefsani değildir..
şimdi ye kadar hiç kimse MİLLİ GAZETE nın ekonomi sayfasına eleştiride bulunamamıştır.."şurda yanlış yazdınız, ekonomi işte şu rakamlarla iyiye gidiyor vs vs denilememiştir.."
sadece karalama çalışmaları yapılmıştır..bunlardan sana bi örnek verim..
1-2-3-4 bunlar rakamdır..
12-22-33 bunlar ise sayıdır..
gazete bi gün rakamlara sayı ifadesini kullanmıştır..karşı tarafın eleştirisi ise şudur: önce rakam nedir sayı nedir onu öğren METE GÜNDOĞAN"
sonuç:ppaso salak biri işte,

selametle..
alınmayasın sana bişey demem diyemem kardeşim:)

seni tanımasam bana pc nin diğer uzundan küfür ettiğini düşünürdüm..
nedir bu yahu:)
gelelim yazılarına......
sen istedin....
SAADETin işi gücü AKP ile uğraşmak mı? bakalım..evet..akp ile uğraşmak..mutlumusun:) şaka bi yanadan evet uğraşmak..
neden??
çok derin temellere girereik burada yazamam tabiki..ancak anlatılabilecek kadar olanı ile belirteyim..saadetin eleştirriken nelere dikkat ettiğine baktın mı?neyi ne ile eleştirdiğine..MİLLİ GAZETEYİ takip eden bilir ki; hükümetin ekonomi politikalrından sosyal vs her alanda yaptıklarına eleştiriler yerindedir..yazılar rakamlarladır..boşuna ve nefsani değildir..
şimdi ye kadar hiç kimse MİLLİ GAZETE nın ekonomi sayfasına eleştiride bulunamamıştır.."şurda yanlış yazdınız, ekonomi işte şu rakamlarla iyiye gidiyor vs vs denilememiştir.."
sadece karalama çalışmaları yapılmıştır..bunlardan sana bi örnek verim..
1-2-3-4 bunlar rakamdır..
12-22-33 bunlar ise sayıdır..
gazete bi gün rakamlara sayı ifadesini kullanmıştır..karşı tarafın eleştirisi ise şudur: önce rakam nedir sayı nedir onu öğren METE GÜNDOĞAN"
sonuç:ppaso salak biri işte,

selametle..
alınmayasın sana bişey demem diyemem kardeşim:)

eyvallah kardeşim, yalnız dilimiz acıdır biraz ,bu yüzden sevdiğim insanlarla tartışmayı pek sevmem, arkası yarın inşaallah :)

Bakınız siyaset araları nasılda açmış.

Hatta aynı safta olanlar dahi safların arasında mesafe bırakmış.

Hatta bazıları tavır alır bir hitabla muhatabına cevap yazmış.

Tek diyeceğim :"Euzu billahi mine'ş-şeytani ve's-siyaseti" Bediüzzaman

CHP en iyi parti AKP çok geri kafalı onların dediğine göre "ya müslüman olucaksın yada laik" yani böyle bişi diyen bi adamdan iyi şeyler beklemem laik olan müslüman olamaz mı ne saçma bnce gerçeği anlayın AKP Türkiyeyi karanlık çağlara döndürecek :(

CHP en iyi parti AKP çok geri kafalı onların dediğine göre "ya müslüman olucaksın yada laik" yani böyle bişi diyen bi adamdan iyi şeyler beklemem laik olan müslüman olamaz mı ne saçma bnce gerçeği anlayın AKP Türkiyeyi karanlık çağlara döndürecek :(

Demokrasinin en temel ilkelerinin hepsini hiçe sayan CHP Türkiye'nin tartışmasız en gerici partisidir.Kendilerini senyor vatandaşları ise Serf yerine koymaktadır.Eşitlik,seçme ve ve seçilme hakkı,çoğunluk gibi demokrasinin en temel ilkelerini hiç sayan bir parti olsa olsa Orta Çağ Avrupasını özleyen bir parti olabilir..

www.milyongul.com

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks