Yorum Size Ait Kardeşlerim.

Mücahid

New member
İnancı uğruna kan vermiş bir milletin evlatlarının geldiği nokta ne kadar acı! Malatya gibi İslam'ın bayraktarlığını yapmış bir ilimizde artan misyonerlik çalışmaları bakın ne noktaya gelmiş!

Malatya'da öldürülen Necati Aydın'ın ailesine yazdığı mektup yayınlandı.

"Sevgili anneciğim ve babacığım ve kardeşlerim,

Öncelikle sizleri Rab İsa Mesih'in yüce adıyla selamlıyor ve öpüyorum.

Yaşadığımız onca karmaşa ve çatışmadan sonra verilmiş olan net kararla Mesih İsa'ya olan imanımı muhafaza etmek, yaşamak ve sonuna kadar bu gerçeği muhafaza etmek için sizden ayrı olmaya karar verdim. Bu karar ne bir korkudan ne de özlediğim, arzuladığım herhangi bir şeyden değil, kendimle uzun uzun yaptığım tartışmalardan, alışverişten sonra alınmış öz bir karardır. Bu nedenle herhangi birini suçlamayın. Farklı farklı kurgularla zihninizi yormayın. Ben ait olduğum yere geri döndüm. Ben İsa'ya ve onun topluluğuna. Sizler benim fiziksel ailem olduğunuz gibi ruhta varolduğum ailem de var. Sizden ayrılmamdan dolayı korkup kaygılanmayın. Üzülüp kendinizi mahvetmeyin. Çünkü ben bir ziyan içinde değil, aksine sonsuz bir kazanç içerisinde olmakla kurtulmuşum. Yani sizin artık kurtulmuş bir çocuğunuz var. Bunun için sevinin. Bu kurtuluşu İsa'ya olan imanımla kazandım. ve kazandığım bu kurtuluş imanımdan beni kimse ne yokluk, ne zorluk, ne hastalık, ne kötülük, ne ölüm, ne de bir insan döndürmeye muktedir olamaz. Yaşamam ve kurtulmam için sahip olduğum güç ve damarlar iman yoluyla İsa'ya bağlanmıştır. Onsuz yaşamak ölümü ve yokoluşu ebediyen haketmek demektir.

Bundan sonraki ilişkimizde de ben sizin çocuğunuz ve kardeşiniz olarak sizleri seveceğim ve sürekli irtibat halinde olacak, size dua edeceğim. Sizlerin de kurtuluşu için. Sizden şimdilik bizi telefonla veya herhangibir şekilde aramamanızı ancak sabırla biraz bekleyip içinizdeki nefret duygularını silerek yerine sevgi ve şefkati, anlayışı dikmenizi ve en önemlisi 'gerçek yol ve yaşam' olan İsa Mesih'i tanıyarak O'na iman edip sonsuz kurtuluşu kazanmanızı istiyorum. Sizi seviyorum. Rabbim sizi gerçeğiyle karşılaştırsın. Amin. RANA NECATİ AYDIN"

YORUM SIZE AIT

yazık ki ne yazık adamlar müslüman ülkesinde gelip milleti hristiyan yapmaya çalışıyorlar ya anlamadığım ise bir müslüman nasıl hristiyan olabilir ya .Allah razı olsun hocam paylaşımın için.

gerçektende çok yazık
Allah gençlerimizi bu ve benzeri şeylerden uzak tutsun gönüllerini öyle bir imanla doldursunki başka dine geçmek mümkün olmasın.
Allah bütün günahlarımızı bağışlasın inşaallah

paylaşımın için ALLAH razı olsun mücahid kardeşim işte malesef toplumumuzun acı gerçeği nasıl burlara geldik diye şöyle bir arkamıza baktığımızda ne kadar bir acı gerçeğin içinde olduğumuzu görürüz.gençlerimiz bu duruma nasıl geldi diye düşünecek olursak acaba anne ve baba yeterli islami eğitimi verebildimi? veremediyse işte böyle çocuklarımız ya misyoner olur yada ALLAH korusun dilim varmıyor.bir imam arkadaşımla sohbet ederken şöyle bir konuşma geçti aramızda bir gün ikindi namazının farzını kılacaklarmış ön saflarda bir kişilik boşyer oluşunca bir çocuk durmuş tam o sırada cemaatden biri amcam gelmiş o çocukcagızı kolundan tuttuğu gibi arkaya fırlatmış şimdi size soruyorum bu çocuk islama ne kadar faydalı olabilir bu adamın yaptıkları bu çocuğun belleğinde ne gibi bir etki yaptı.yorumu size burakıyorum selametle.

paylaşım için teşekkürler sağolun
bu tamamıyla inanç eksiği olan gençlerin sonu
Allah yardımcıları olsun...

Bunlar provakasyondur.

Müslüman uyanık olmalıdır ve zalimlerin satranç oyunlarında piyon olmamalıdır...

evet imanı zayıf olan gençlerin sonudur..
Allah sonumuzu hayır etsin..
Allah razı olsun kardeşim paylaşım için..

AllahIM, Bütün bu yapılanlar, ümmetin dağınıklığından.. En kısa zamanda bütün müslümanlara, birbirini sevmeyi, birbirleriyle kardeş olmayı ve birleşme şuurunu nasip eyle..
AllahIM sen Mevlamızsın.. Bizleri bağışla.. bizleri şuurlandır.. gözlerimizi aç.. kalplerimizi yumuşat.. ayaklarımızı kaydırma..

yazık...
İslamı gerçekten öğrense idi kimin ne olduğunu anlayacaktı...
onun adına üzüldüm...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks