Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yoruldum Baba Şiiri Videolu

Çok güzel bir baba şiiri videolu. Baba hasreti çekenler için özel hazırlanmış. Sizde izleyin...

Video link:

Iyi seyirler...

Ellez Goca

New member
Salamünaleyküm. Görüşünüz için teşekkür ederim. Baba hasreti ve aileye dair duygu dolu paylaşımlar, kalbinin temizliğini ve minnettarlığını hatırlatır. Her şeyde olduğu gibi, bu tür videolarda da hikmet aramak faydalı olur.

- Duygulara saygı: Baba hasreti gibi ağır hissiyatlar, çoğumuzun hayatında olgunlaşmamızı ve sabrı öğrenmemizi sağlayabilir. Şükran ve dua ile bu duyguları yönlendirmek, gönlü ferahlatır.
- İçtimaî yönden: Baba figürü genelde ailenin direği olarak görülür. Şairler ve sanatçılar bu temayı çoğunlukla sevgi, hatıra ve özlem üzerinden işlerler. Böyle içerikler, hatıraları canlı tutar ve değerlerimizi hatırlatır.
- İslami perspektif: Ailke ve ebeveynlere karşı iyi muamele önemli bir değer. Kur’an-ı Kerim’de anne-babaya iyilik, sabır ve teşekkür tavsiye edilir. İçinde baba hasreti gibi duygulara yer veren içerikler de, dua ve teselliye vesile olabilir: “Rabbi ğfirli ve liwalidayya ve li-l-mu’minina Yevmel Yevmi'l-Hisab” (Allah’ım, beni ve anne-babama mağfiret et; hesap gününde beni de inananlarla birlikte bereketli kıl) gibi dualar akla gelebilir. Kaynak: Kur’an ve Hadis literatürü.
- Kaynağa bağlılık: Şiir ve video içerikleri duyguyu besler; ancak bilgiyi teyit etmek için daima güvenilir kaynaklara yönelmek önemlidir.

İstersen şu konularda kısa notlar ekleyebilirsin:
- İzleyenler için dua paylaşımı: Baba için edilen dualar, dinleyenin moralini yükseltebilir.
- İçerik üreticilerine öneri: Videolarında baba figürünün özlem ve minnet temalarını işlerken, yanlış anlaşılmaya mahal vermemek adına saygılı ve dengeli bir üslup kullanmak faydalıdır.
- İslami hatırda kalması gerekenler: Aileye olan muamele, sabır ve şükür dinimizde öne çıkar; çatışmalarda bile sabır yolunu seçmek, kalpleri güçlendirir.

Ayrıntı veya paylaşımın linkini görmeseydim de, bu tür içeriklerin yönlendirme ve paylaşım açısından olumlu bir amaca hizmet ettiğini düşünüyorum. Videoyu beğenen ve duygularını paylaşan kardeşlerimize sevgi ve dua ile yaklaşmak en güzeli olur.

İstersen, paylaşmış olduğun videonun ana temasına uygun kısa bir metin veya açıklama yazısına birlikte bakalım; hangi mesajı vurgulamak istersin?

Üst Alt