Anne bugün aglamak istiyorum.Anne bugün susmamak istiyorum…Bugün üzmemek için direndigim her seyi anlatmak istiyorum.. Yoranlari yorulduklarimi sürekli incitmemek için sessiz kalislarimi,içimi kanatanlari anlatmak isteyipte anlatamadiklarimi anlatmak istiyorum anne.
Basini oksadiklarimi basimi oksamalarimi bekledigimi saklamadan söylemek istiyorum anne..Seviyorum diyerek haykirdigim daglara tepelerle denizlerle paylastigim herkesten sevgiyi bekledigimi sana söylemek istiyorum anne…Korkularimi yalnizliklarimi hep güçlü görünmekten yorgunum çok yorgunum yoruldum diyebilmeyi ne çok istiyorum ne çok istiyorum anne..
Anne bir oyun oynuyorum hep gülümsedigim hep verdigim hep hep paylastigim herseyiyle baskalarinin olan bir oyunu oynuyorum ...
Güçlüyüm ayaktayim demekten susmaktan direnmekten güçsüz düstüm anne
Güçlüyüm ayaktayim demekten susmaktan direnmekten güçsüz düstüm anne
Yorgunum bütün duygulari içimde sakladigim herseyi gelecege erteledigim rizayi kaybetmemek için yasadigim herseyden Herseyden
Zemheri soguklarinda sicacik sevgilerle sariniyorum anne.Seviyorum iyikilerle isinmaya çalisiyorum annee.
Bugün sevilmeye ihtiyacim var anne..Sahip çikilmaya savunulmaya korunmaya bir kedinin ürkekliginde kanadi kirik bir serçenin kalp çarpintisindayim herkesten ürküyorum anne
Kirilmaktan yorgun düsmüsken kirmaktan korkuyorum anne..
Kalbimin bir yani hüzünlerle doluyken diger yanini hep mutluluk vermeye adadim anne..Kalbim sizilarla doluyken acilari yoketmekten halsiz düstüm anne
Kalbimin bir yani hüzünlerle doluyken diger yanini hep mutluluk vermeye adadim anne..Kalbim sizilarla doluyken acilari yoketmekten halsiz düstüm anne
Içimdeki acilari sevinçlere dönüstürüp yansitmaktan yoruldum anne.Kanadim iyilessede uçsam gitsem beni alsalar anne yüklerimi bosaltsalar anne
Yine maskelerimi takarak yürümek zorundayim annemm Bütün hüzünleri saklamaktan yudumladikça acilari büyümekten yoruldum anne..
Bildiklerimden sükürlerimle yoluma devam ederken yoluma diken yoluma set çekmelerinden nimet gördügüm sikintilarla mutluyken mutsuz kilmaya çalismalarindan
Bildiklerimden sükürlerimle yoluma devam ederken yoluma diken yoluma set çekmelerinden nimet gördügüm sikintilarla mutluyken mutsuz kilmaya çalismalarindan
Karanliklarimi aydinliga çevirmekten isik isik yansimaktan etrafa iyiliklerle bezeniyor görünmekten,ayakta kalabiliyormusum edasindan herkesin benden güç almasindan siginmasindan herkese güç olmaktan yorgunum
Yoruldum anne ve bütün bu yaşadıklarımı seni üzmemek için sana diyememekten de yoruldum anne