Yorgunum anne

samanyolu

New member
Anne bugün aglamak istiyorum.Anne bugün susmamak istiyorum…Bugün üzmemek için direndigim her seyi anlatmak istiyorum.. Yoranlari yorulduklarimi sürekli incitmemek için sessiz kalislarimi,içimi kanatanlari anlatmak isteyipte anlatamadiklarimi anlatmak istiyorum anne.

Basini oksadiklarimi basimi oksamalarimi bekledigimi saklamadan söylemek istiyorum anne..Seviyorum diyerek haykirdigim daglara tepelerle denizlerle paylastigim herkesten sevgiyi bekledigimi sana söylemek istiyorum anne…Korkularimi yalnizliklarimi hep güçlü görünmekten yorgunum çok yorgunum yoruldum diyebilmeyi ne çok istiyorum ne çok istiyorum anne..

Anne bir oyun oynuyorum hep gülümsedigim hep verdigim hep hep paylastigim herseyiyle baskalarinin olan bir oyunu oynuyorum ...
Güçlüyüm ayaktayim demekten susmaktan direnmekten güçsüz düstüm anne

Yorgunum bütün duygulari içimde sakladigim herseyi gelecege erteledigim rizayi kaybetmemek için yasadigim herseyden Herseyden

Zemheri soguklarinda sicacik sevgilerle sariniyorum anne.Seviyorum iyikilerle isinmaya çalisiyorum annee.

Bugün sevilmeye ihtiyacim var anne..Sahip çikilmaya savunulmaya korunmaya bir kedinin ürkekliginde kanadi kirik bir serçenin kalp çarpintisindayim herkesten ürküyorum anne

Kirilmaktan yorgun düsmüsken kirmaktan korkuyorum anne..
Kalbimin bir yani hüzünlerle doluyken diger yanini hep mutluluk vermeye adadim anne..Kalbim sizilarla doluyken acilari yoketmekten halsiz düstüm anne

Içimdeki acilari sevinçlere dönüstürüp yansitmaktan yoruldum anne.Kanadim iyilessede uçsam gitsem beni alsalar anne yüklerimi bosaltsalar anne

Yine maskelerimi takarak yürümek zorundayim annemm Bütün hüzünleri saklamaktan yudumladikça acilari büyümekten yoruldum anne..
Bildiklerimden sükürlerimle yoluma devam ederken yoluma diken yoluma set çekmelerinden nimet gördügüm sikintilarla mutluyken mutsuz kilmaya çalismalarindan

Karanliklarimi aydinliga çevirmekten isik isik yansimaktan etrafa iyiliklerle bezeniyor görünmekten,ayakta kalabiliyormusum edasindan herkesin benden güç almasindan siginmasindan herkese güç olmaktan yorgunum

Yoruldum anne ve bütün bu yaşadıklarımı seni üzmemek için sana diyememekten de yoruldum anne

Yaa beni ağlatcakmısın sevgii Samanyolu zaten hassas bir yapıya sahibim :( Çok özel bir yazı gönüle hitap eden.Annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz,ben asla ödeyemem

meleklerimiz...

meleklerimiz...

Bir yetimde berfut kardeşiniz
melegimi yani annemi kaybettim yakın bir zamanda...
Ama sakına kardeşlerim annenizi sakına üzmeyin ....
annem yaşasaydıda bana o güzel tebessümünden sadece birazcık ama birazcık gülü verseydi..

Ölüm acısı çok zor,yıllar geçse bile unutulmuyor acısı ve bu acı hiç bir şeye benzemiyor.
Can acıyor yürek sızlıyor........
Allah sabır versin demekten,dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.

Anne bir oyun oynuyorum hep gülümsedigim hep verdigim hep hep paylastigim herseyiyle baskalarinin olan bir oyunu oynuyorum ...
Güçlüyüm ayaktayim demekten susmaktan direnmekten güçsüz düstüm anne..
anneciğim canımın içi.....

bir gülün hikayesi...

bir gülün hikayesi...

jkgjkj7tt1tk.jpg

Adı Gül'dü
Gülleri severdi en çok
Güldü mü güller açardı gül yüzünde
Güllerle bölüşürdü yalnızlığını
Hep gül beklerdi sevdiğinden
Bir de "gül mevsimini" takvimlerden
Bir gül kokusuna
Bir de "gül reçeline" dayanamazdı
Hep güller kurutmuştu
Hayatının en hazin sayfalarında
Hep gülerek büyütmüştü sevdasını
Ve her sabah
Bir gül gibi bırakırdı tebessümünü sofraya
Tıpkı sımsıcak bir ekmek gibi
Ahşap bir evin avlusunda
Mis kokulu gülleri derlerdi
Ve bütün sırlarını sadece güllere söylerdi
Ne zaman bir haksızlık görse
Kanayan bir gül gibi
Ahh bu dünyada
Gülü gülle tartsalar derdi

Ne okur ne yazardı
Ağlasa gülleri sular
Gülse gülleri okşardı
Ama ne zaman içli bir şarkı duysa
Güllere bakar uzun uzun dalardı

İşte öyle bir çiçekti
Şiirimin ucunda gülden bir kalemdi
İşte o kadın
Benim annemdi.

Bir bilseniz
Ne güller yeşertti hayatın dikenlerinden
Dökerek gözyaşını
Ve şimdi
O güller süslüyor onun mezar taşını...

alıntı...

Kirilmaktan yorgun düsmüsken kirmaktan korkuyorum anne..
Kalbimin bir yani hüzünlerle doluyken diger yanini hep mutluluk vermeye adadim anne..Kalbim sizilarla doluyken acilari yoketmekten halsiz düstüm anne

Içimdeki acilari sevinçlere dönüstürüp yansitmaktan yoruldum anne.Kanadim iyilessede uçsam gitsem beni alsalar anne yüklerimi bosaltsalar anne

Yoruldum anne ve bütün bu yaşadıklarımı seni üzmemek için sana diyememekten de yoruldum anne
Allah razı olsun sevgili samanyolu.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks