Bu harita hiç hoş değil bence. Türkiye'nin öncelikli hedefi pkk olmalı, sınırlarını genişletmek değil. Osmanlı'nın yaptığını yapmak için Osmanlı olmak gerekir diye düşünüyorum. 'Bugün ki şartlarda' böyle bir şeye kalkışmak, delilik olur. Buna kimse müsade etmez. Müsade almak neden gerekli? diyebilirsiniz ama dedim ya şartlar böyle işte. Bugün kendi içimizde bile bazı şeyleri istemeden yapmak zorundayız, koskoca dünyanın düzenine karşı çıkmak için, dedim ya ancak Osmanlı gibi yürekli (imanlı) olmak gerekir. Haklı olduğumuz hâlde pkk ya müdahele etmemize izin vermiyor Amerika belası, buna mı izin verecek? Pkk için bile ülke sınırlarına girmemize soğuk bakan Irak hükümeti, böyle bir hedefin farkına vardığında neler olur bir düşünün? Müslüman müslümanı mı öldürsün yani bencilce? Anlaşarak oluşacak olsa böyle bir harita, güzel aslında. Bütün İslam ülkelerini tek bir harita üzerinde toplamak bile düşünülebilir o zaman. Yeter ki masumlar ölmeden yapılsın bu iş. Böyle bir şeye kalkıştık diyelim 'bugün ki şartlarda' biz öldürmesek bile, bizden çokca masum öldürülecektir. Altından kalkılamayacak hesaplar kalır sonra öteye. Ne zaman oluruz Osmanlı, o zaman alırız Musul'u, Kerkük'ü Erbil'i. Öncelikli maksat Osmanlı olmak olsun, kuru gürültü değil. Müslümanım diyenler önce kendi içlerinde ki kavgayı bitirsinde, sonra dışarılara göz diksin.
Selametle.