Yaşanmış bir olay

gönül dostu

New member
Öyle bir zamn olurya insan bazen zaaflarına yenik düşer namaz kılmayı ister ama hep şeytanın verdiği vesilelerle onu erteler "şimdi çok yorgunsun sonra hepsini kılarsın,yarın olsun sabah namazından başlarsın kılmaya gibi...sanki yarına çıkmaya garantimiz varmış gibi...
İşte böle bir zamandı...bu ikilemde yorulmuş artık dayanamıyordum ve o gece rabbime el açıp bana öle bir şey yaşatki bana öle bir şey gösterki ben namazımı bir daha terketmeyeyim diye dua ettim .Sağ tarafım üzere uykuya daldım...
Ve o gece öle bir ruya gördümki neye uğradığımı şaşırdım...
Hani derler ya azrail insanlara ameline göre görünecekmiş tamda öle oluyor ve azrail benide namz kılmayanların canını aldığı gibi yani feci bir şekilde canımı alıyordu vücudumda biir uyuşma hissediyordum .o an Allahım senin huzuruna böle günahkar nasıl çıkacağım die düşünüyordum ki uyandım.Yatağın içindeyim ama vücüdumda hala o uyuşma ve yatakta hiç şekil değiştirmeyen ben sanki o musalla taşında yatanlar gibiydim .tepeden tırnağa uyuşukluk devam ettiği için rüyamın aslında gerçek olduğunu düşündüm.
Bir süre sonra uyuşma geçince anladımki rabbim duamı kabul etmiş ve dünyadayken bana o azabı yaşatarak uyarmıştı..
Rabbim o son nefesi ameli salihler gibi verebilmeyi hepimize nasip etsin inş.
selam ve duayla

Son düzenleme:
Aminn abicim Allah razı olsun ..Aslında bunu anlatmıyordum kimseye ama bir kişiye anlattıktan sonra o kişinin de namaza başladığını öğrendikten sonra kendime saklamamın yanlış olduğuna karar verrip burdada paylaştım inş.benim yaşadıklarımı yaşayanlara bir ışık tutabilirse ne mutlu bana selam ve duayla...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks