Yarın sabah doğuma gireceğim

gulci

New member
Selamun Aleyküm sevgili kardeşlerim

çok problemli bir hamilelik geçirdim.yarın Allahın izniyle inşallah yavruma kavuşacağım ancak bebeğimin sağlığından endişeliyiz,sizlere yalvarıyorum bizim için dua edin .sabah 08:00 da hastanede olucaz Allah rızası için dualarınızı bizden eksik etmeyin

şimdiden hepinizden Allah razı olsun haklarınızı helal edin kardeşlerim

Rabbim cümlemizin duasınıda kabul eder inşallah

Allah yardımcınız olsun. Dualarımız sizinledir İnşallah... El hükm'ü Lillah...

Allah yardımcınız olsun ama keşke burdan haber vermese idiniz.şer'an bir kimse yabancıdan bu gibi hallerini gizlemelidir.

rabbim evladınıza sağlık afiyet versin hafız ve ya hafıza olmasını ve de onun ile ameli nasibi müeeser eylesin amin.

selamün aleyküm kardesim yazini simdi okudum insallah hayirli haberler verirsin gecmis olsun diyorum saglik ve sihhat temenni ediyorum hepinize ailece allahtan mutluluk ve hayirli evlatlar diliyorum allaha emanet olun

Selamun Aleyküm sevgili kardeşlerim

çok problemli bir hamilelik geçirdim.yarın Allahın izniyle inşallah yavruma kavuşacağım ancak bebeğimin sağlığından endişeliyiz,sizlere yalvarıyorum bizim için dua edin .sabah 08:00 da hastanede olucaz Allah rızası için dualarınızı bizden eksik etmeyin

şimdiden hepinizden Allah razı olsun haklarınızı helal edin kardeşlerim

Rabbim cümlemizin duasınıda kabul eder inşallah

Dualarimiz sizinledir..
Bebeginizin saglikli ve hayirli olmasini Allah dan niyaz ederim..
Kizinizin diyecektim...

Öyle gecti icimden...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks