Yardımcı olabilir misiniz?

nisanur_35

New member
selamun aleyküm arkadaşlar. ben nişanlıyım. ve şu aralar nişanlımın sıkıntısı var ve onun için salat-ı tefriciye,fetih ve mücadele suresini okuyorum. biliyorsunuz ki ne kadar fazla okunursa o kadar iyi. eğer siz de isterseniz okumak istediğinizi okuyabilir misiniz? kısmetse cuma günü bağışlama duasını yapıcam. şimdiden hepinizden Allah razı olsun,Allah'a emanet olun ....

selamun aleyküm arkadaşlar. ben nişanlıyım. ve şu aralar nişanlımın sıkıntısı var ve onun için salat-ı tefriciye,fetih ve mücadele suresini okuyorum. biliyorsunuz ki ne kadar fazla okunursa o kadar iyi. eğer siz de isterseniz okumak istediğinizi okuyabilir misiniz? kısmetse cuma günü bağışlama duasını yapıcam. şimdiden hepinizden Allah razı olsun,Allah'a emanet olun ....

Öğle namazlarına mütakiben(Fetih suresi) okuyoruz kardeşim inşaallah sizlerede faidesi olacaktır.Allah yar ve yardımcınız olsun..Dua ile

Aleyküm Selam,Nisanur Kardesim.Su dua hepsinden daha hayirlidir,kendimden biliyorum;Allahim beni kaldiramayacagim Fitne ile fitneleme.Bu dedigine gelince o Malikil Mülktür,Zül Celali vel Ikramdir,Kerimdir ne verirse versin asla onun mülkünde eksiklik olmaz,verende alanda o.Bizden dua ile temenni.Gerisi ona aid,Allah yardimciniz olsun selam ile....

Rabb Teala Hazretleri hayırlı dualarınızı makbul eder inşaallah...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks