Yalnızlığı nasıl anlatırdınız...

ayýþýðý

New member
yalnız olduğunda ALLAH'a yakınsam eğer o yalnızlık benm ıçın mutluluktur zevktır dostluk arkadaşlar her turlu yaşadıgım güzel tattır...ama yalnız kalıpta ALLAH'a uzaksam eğer işte o zmn boşluktur ıntıhar vesveselerıdır ısyan çığlıklarıdır gunah tomurcuklarıdır....

rabbım bızı ondan uzak tutmasın ınşllh ışte o zmn helak olduk demektır...

yalnızlık var mıdır öyle birşey....yalnızlık diyoruz ama gerçektende yalnızlık var mdır..genelde yanlızlık,: tek basınayı, bir taneyi çağrıştırır..ama insan yalnız mıdır...yalnızlık illaha yanında birisi olmamasımıdır?

hiçbbirimiz yanlız değiliz...sadece FARKINDA değiliz...MEVLAM RAHMAN RAHİM olan RABBİMİZ her zaman yanımızda(yanımda) onun için ben yanlızlığı bilmem derim...yanlızlığı tadmadım derim.....inşallah hiçbir zaman da tatmam..:):).

Son düzenleme:

O bana öyle bir kardaş ki,
Ayrılmaz, kavi, derin bir dost olduk,
Hem gecelerde, hem seherlerde,
Hem yoldaş, hem sarmaş dolaş olduk...

Yalnızlık kendiyle kalmaktır muhasebedir oldukça güzeldir...

"Yalnızım, kimsem yok..." gibi bi yalnızlık ile "yalnız kalarak tevekkül etmek lazım" daki yalnızlık farklıdır. Haliyle 2.yalnızlık faydalıdır, öteki ruhsal sıkıntıya sokar iyice boğar ve batırır, isyana sürükler.-AllahuAlem-

selametle..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks