Yahudileşmek...

Ebu Zerr

New member
2/113.Yahudiler, "Hıristiyanlar bir temel üzerinde değiller" dediler. Hıristiyanlar da, "Yahudiler bir temel üzerinde değiller" dediler. Oysa hepsi Kitab'ı okuyorlar.(Kitab'ı) bilmeyenler de tıpkı bunların söyledikleri gibi demişti. Artık onların aralarında uyuşamadıkları davada, hükmü Allah verecektir.

Fırka asabiyetinin bir tezahürü değil mi günümüzdeki müslümanların hali. Müslümanlarda birbirlerini itham etmiyorlar mı bir temel üzere değilsiniz diye, evet bu böyledir, kıyamete kadar devam edecektir, birileri hak benim diyecek, diğer birileride hayır hak benim diyecek, bu böylece sürüp gidecek ta ki kıyamete, hesap gününe kadar. Bunu sebebi ne olaki diye düşündüğümüz de kuran cevap veriyor:

2/ 78. Bunların bir de ümmî takımı vardır; Kitab'ı bilmezler. Onların bütün bildikleri bir sürü kuruntulardır. Onlar sadece zanda bulunurlar.

2/60.Hani, Mûsâ kavmi için su dilemişti. Biz de, "Asanı kayaya vur" demiştik, böylece kayadan on iki pınar fışkırmış, her boy kendi su alacağı pınarı bilmişti. "Allah'ın rızkından yiyin, için. Yalnız, yeryüzünde bozgunculuk yaparak fesat çıkarmayın" demiştik.

şimdi herkes bir pınarın başında, hak benim diye haykırıyor, oysa musa hep oradaydı, 12 fırka örtbas etti, musayı ve mucizesini...muhammed(sav)'in kitab mucizesinin ört bas edildiği gibi, bu yahudileşmekti işte, herkes bir pınarın başında şimdi, muhammed(sav) ise ört bas edilmiş...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks