Neler yeni
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yahudi ahlaksızlığı

berr

New member
Katılım
25 Mar 2005
Mesajlar
113
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Yaş
50
Muharref tevratta Aile kavramı;

" Ve büyük kızı küçüğüne dedi:babamız kocamıştır ve bütün dünyanın yoluna göre yanımıza girmek için memlekette erkek yoktur;gel,babamıza şarap içirelim ve babamızdan zürriyeti yaşatmak için onunla yatarız.Ve ogeceden babalarına şarap içirdiler ve büyük kız girip babası ile yattı, ve onun yatmasını ve kalkmasını bilmedi.Ve vaki olduki, ertesi gün büyük kız küçüğüne dedi: İşte dün gece babamla yattım; bu gece de ona şarap içirelim ve babamızdan zürriyet yaşatmak için gir,onunla yat.ve o gecede dahi babalarına şarap içirdiler ve küçük kız kalkıp onunla yattı, iki kız böylece babalarından gebe kaldılar.(tekvin bab:1/30-38)

"Ve tamar yapmış olduğu pideleri alıp odaya, kardeşi Amnon'a getirdi ve onları yesin diye yanına getirince onu tuttu ve ona dedi: Gel benimle yat kız kardeşim. Ve ondan daha kuvvetli olduğundan onu alçalttı ve onunla yattı."(II SAMUEL BAB 13/12)

"fahişelik etikleri zaman kızlarınızı, zina ettikleri zaman gelinlerinizi cezalandırmayacağım"(Hoşea bab 4/14)

"...akşamlayın kızı Liayı alıp ona götürdü ve onun yanına girdi."(TEKVİN BAB 29)

"...Gel sabaha kadar aşkla mesut olalım;sevgiden zevk alalım.Çünkü kocam evde değil;uzak yola gitti."(Süleymanın meselleri Bab 7/18)


Ey diyalogçular bunlara hala kardeşimmi diyeceksiniz...?
 

berr

New member
Katılım
25 Mar 2005
Mesajlar
113
Tepkime puanı
4
Puanları
0
Yaş
50
Diyalogçulardan ses seda yok susmak kabulenmekmi...?
 

Karababa

Member
Katılım
22 Şub 2005
Mesajlar
661
Tepkime puanı
10
Puanları
18
Konum
Bursa
Web sitesi
mantolamabursa.tk
La Havle

La Havle

Kardeşim bu konuda tevatür ötesi bilgim yok ancak. Şarap onlarcada haram ve içirilmemesi Salık verilmiştir. Bu babtan sonra şaraba yasak ta geliyormu.
Ve Allah CC. İnsanlara karşı İslam olanın Hoş görülü olmasını Vakur Sahibi olmasını istiyor. Böyle iken Hiçbir islam cübbesi altında Sizin kitabınız doğrudur mesajı yoktu. Enazından Gönlüm Böyle olmasını istiyor.
 
Üst Alt