Uyku ŞEKLİNİZ..

feraknaz

New member
Uyuma şeklinizin kişiliğinizle ilgili ipuçları verdiğini biliyor muydunuz?

Uyuma şekli kişiliği yansıtıyor. Buna göre ayaklarını karınlarına doğru çekerek cenin şeklinde uyuyanlar, dışarıya karşı güçlü ancak kendi içinde utangaç bir yapıya sahip olan kişiler.

Düz bir şekilde yatarak uyuyanlar ise uysal yapıda kişilerdir.

Sırt üstü uyuyanlar sessiz, çekingen fakat kendisi ve başkaları için yüksek standartlar belirleyen kişilerdir.

Yüz üstü uyuyanlar ise sosyal yönü kuvvetli ve cesurdur.

s.a..gece bende uyuyamıyorum....uyku hapı filan fayda etmiyor...yogurt filan yerim hep ama gelmio iste..slm ve dua ile

s.a..gece bende uyuyamıyorum....uyku hapı filan fayda etmiyor...yogurt filan yerim hep ama gelmio iste..slm ve dua ile

Talha kardeşim..çay,kahve,kola ya da uyarıcı herhangi bişey içiyosan bırakmana tavsiye ederim..ben yaklaşık 2 aydır kahvaltıda bile çay içmiyorum..
kafama yastığa koyduğum gibi dalıyorum uykuya..tavsiye ederim
;)

kahve karartır diye çocukları kandırırlar..bende kahveyi kuçuklukten beri içmem..
cola da tüketmem..yanlız çaysız yapamam..denemek lazım bi..öneri için saqol b.çetin kardeşim..

uykusuz talha

uykusuz talha

:D :7_11_116: talha uyuyamıyorsan sana tavsiyem antidepresan kullan muhtemelen sen depresyondasın en popüler ve yan etkisi en düşük olanı prozac tır ha bu arada hergün düzenli bir şekilde kullan ve asla aksatma ve en az altı ay kullanmaya devam et. iyi uykular

:D :7_11_116: talha uyuyamıyorsan sana tavsiyem antidepresan kullan muhtemelen sen depresyondasın en popüler ve yan etkisi en düşük olanı prozac tır ha bu arada hergün düzenli bir şekilde kullan ve asla aksatma ve en az altı ay kullanmaya devam et. iyi uykular

saqolun efendim yardımcı olduğuz için..deneyeceğim..:eek:

uyuyamayanalar eğer iki haftadan fazladır uyku problemi çekiyorsanız depresyonda olabilirsiniz antidepresanlar yardımcı olur.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks