Uyarı nedeni: mehmet87: Kuralları Israrla İhlal, Delilsiz Dayatma, Anlamsız ve Mantıksız Genelleme Yapmak

bekir

sadece bir kul
Yönetici
Uyarı nedeni: mehmet87: Kuralları Israrla İhlal, Delilsiz Dayatma, Anlamsız ve Mantıksız Genelleme Yapmak

User: mehmet87
Infraction: Kuralları Israrla İhlal, Delilsiz Dayatma, Anlamsız ve Mantıksız Genelleme Yapmak

Administrative Note:
Müslüman bühtan etmez

Message to User:
Müslüman bühtan etmez. Eğer birisi için bir hüküm koyacaksanız bir kaç kerre anlamaya çalışın. Ettiğiniz iftira, edilene mütenasip dursun.

Original Post:
bu forumdan cüppeli ahmeti savunuyorlar diye üyeliğimi silmiştim..bu yazıyı gördüm dayanamadım tekrar geldim...cengizhan senin inançların cüppelinin dediklerine ters geliyorsa bunu söylemek için neyden çekiniyorsun..forumdan dışlanmak mı önemli senin için inançların mı...senin allah ın forum mu..yada cübbeli mi allah..sen affet yarabbi..."allah ete kemiğe büründü mahmut kılığına girdi" diyor cübbeli efendi..bunun adı sapıklıktır..ne ilmi..ilim bunun neresinde..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks