Uğur Işılak'a sormuşlar ...

• Konbuyu başlatan abdirabbih
  • Başlangıç tarihi
A

abdirabbih

Guest
Soru:
Magazinlere karşı bir tavrınız var mı?

Cevap:
Tavır koyduğum şeylerin ciddiyeti olmalı

Soru:

İçki, kumar, gece hayatı gibi alışkanlıklarınız var mı?

Cevap:

Hepsi de var. Hergün birkaç kadeh çaydan sonra, hayatla kumar oynuyor, gece hayatımda da dostlarla muhabbet ediyorum...

Soru:
Hayranlarınız yaş ortalaması nedir?

Cevap:
'Star'ların hayranı, gariplerin seveni olur diyorum her zaman...Sevenlerimizin de yaş ortalamasından öte, zeka ortalamasının çok yüksek olduğunu söyleyebilirim.

soruyu soranın halini görmek isterdim.
edebi ve nükteli cevaplar...

Cevap:
Hepsi de var. Hergün birkaç kadeh çaydan sonra, hayatla kumar oynuyor, gece hayatımda da dostlarla muhabbet ediyorum...
İnsanı Şaşırtacak ve Bir o Kadar da Etkileyebilecek Hazır Cevaplar....
Böyle Bir Hayat Felsefesine Bende Saygı Duyarım..

hayırlısı olsun ben sadece bir kişiye güvenmiyorum o da uğur ışılak birini sevmemek normal bir şey geliyor bana bende size saygı duyuyorum

kardeşim ne dediğinizi anlayamadım.. siz diyerek şahsınıza hitap ediyoruz.. zira sen desek bu da garip olmaz mı?
lafı nereler çekiyorsunuz..
Fesübhanallah..

kardeşim ne dediğinizi anlayamadım.. siz diyerek şahsınıza hitap ediyoruz.. zira sen desek bu da garip olmaz mı?
lafı nereler çekiyorsunuz..
Fesübhanallah..

Özür dilerim yanlış bir anlaşılma oldu zaten hemen düzelttim hakkınızı helal edin başka bir konuyla daha ilgileniyordum o yüzden kafa biraz karıştı.

helal olsun ama akşam akşam action yaşattınız... çok üzüldüm.. ama herneyse haklar helal ola iyi akşamlar

helal olsun ama akşam akşam action yaşattınız... çok üzüldüm.. ama herneyse haklar helal ola iyi akşamlar

Alalh razı olsun. Valla kafam karışık biraz haberleri yetiştirmeye çalışıyorum bir taraftanda foruma bir şeylerr karalıyorum çapımca bir taraftanda gazetem için aypottaki konuşmaları metin haline getiriyorum. Yoruldukça arada foruma dönüp bakıyorum. diğer konuya takılınca karıştı ikisi?

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks