üstte ki islamforum dostu iyiki var,çünkü..

• Konbuyu başlatan abdirabbih
  • Başlangıç tarihi
merak etme hamidul quran kardeşim
sen iyi ki varsın yoka bir gezgin giderr bir yolcu gelir bunları diyecek :):):) ;)

iyikii varsın gezgın kardesım çunkı ssen olmasan kım foruma neşe katacak, kım bızı gulumsetecek, sen bu forumda Allah Rızası için en çok sevdıgım kardeslerımdensın
Allah senden Razı olsun

iyikii varsın gezgın kardesım çunkı ssen olmasan kım foruma neşe katacak, kım bızı gulumsetecek, sen bu forumda Allah Rızası için en çok sevdıgım kardeslerımdensın
Allah senden Razı olsun
hmm ben sadece güldürüyorum demek..
buna dikkat etmem lasım teşekkürler..

lotus ablacığım benim ankaradaki yegane ablamdır.
dert ortağım biricik ablam...

başka da bişey yapamıyorum zaten :(
neyse tatil dönüşü düşündürücü şeylere de ağırlık verelim bakalım :):):)

abla biliyorsun üçüncü sefere de bişey yazmıyım istersen :):):)

üstteki islamforum dostu iyiki var çünkü geçmiş zamanlarda paylasılan güzel konuları güncelleyerek bizim de okumamızı,bilgi edinmemizi sağlıyor.....selametle

üstteki islamforum dostu iyiki var çünkü nerde ne konuşacağını biliyor gayet mütevazi ve değer veriyor...;)

bu arda hamidü'l Quran yazmıştımiyiki varsın..cunku islamın guzelliklerini hatırlatıyorsun...

naz kardeşim sende iyi ki varsın..cunku sende islamın guzelliğini hatırlatıyorsun..

bu arda hamidü'l Quran yazmıştımiyiki varsın..cunku islamın guzelliklerini hatırlatıyorsun...

naz kardeşim sende iyi ki varsın..cunku sende islamın guzelliğini hatırlatıyorsun..
,

saol abı ıyıkı varsın ...cunku guzel sıırler yazıyorsun ıcının, gonlunun guzellıgını sıırlere aktarıyorsun ..:) :eek: :p ;) ( nerde bızde o kabılıyet )

islan forum uyelerin en güzel yanı bir birlerine saygısıdır ve ben bu yönü cok seviyorum insan lıga deyer vermek fevkalade güzeldir elinden yeldiyi kadar yazılarınızı okuyorum Allah hepinizden razı olsun selametle dua ile kalın

Üstteki Lotus Kardeşim iyi ki var, zira öyle şiirleri var ki sanırsınız ki bu forumda Atillah ilhan var.

İyiki varsın mihrimah....Kalbindeki nur tanelerini foruma sacıyorsun cunku..

iyiki varsın beyaz ışık abim.... ışığını foruma yayıyorsun çünkü ;)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks