Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir şekilde Türkiye yönetimi elinize geçse ya da sizin görüşlerinize başvurulsa; düzeltmek için ehemmiyet(önem) bakımından hangi konudan/sıkıntıdan başlardınız? Hangisi sizce daha önceliklidir ?
Anket seçenekleri arasında adalet olsaydı, ilk onu işaretlerdim. Zira devletin de milletin de yaşayabilmesinde ki en önemli unsur olarak adaleti görüyorum. Ancak, adaleti, ahlakın içine yerleştirme imkanı da vardır ve adaletin hemen yanında ahlak da olmalıdır. Bu nedenle ahlakı seçtim...
Hangisini disari alsak digeri vuruyor yani bence hepsini bir tutmak gerekir..Yönetimde hepsi ayni öneme sahiptir;Ahlaki alirsaniz ac insanlarda daha cok ahlaksizlik bas gösterecek eger ekonomiyi düzeltip ahlaki biraksaniz bu seferde zenginlikten azacaklar o nedenle hepsini esit tutmak gerekir yani bir vücut olarak alirsak yönetimi neresi degil tümü demek en yararli bir secim olacaktir sanirim...
S.a abilerim biliyorum ben bu ankete ahlah demedim belki kızarsınız ama şunu bilmeliyizki bir ülkenin eknomisi olmadan gücü olamaz silahı olamaz..Yani abilerim ekonomisi güçlü olmayan bir devlet Ahlakı da dini de istediği gibi yaşayamaz Bu anketi oylamadan önce 2 dk dusundum Örnek Japonya guclu ekonomi ve sağlam bir inanç...
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.