top atışı...

berfut

New member
Temel Istanbul’a gelmiş, yürüyormuş. Bu arada 5 dakikada bir top atışları duyulmaktaymış. Merak edip sormuş. "Hemşerim bu top atışları neyin nesi?" diye.
Kraliçe Elizabeth’ in gelmesi sebebiyle top atışı yapıldığı anlatılmış.
Aradan yarim saat geçmiş ve top atışları halen sürmekteymiş. Temel yine sormuş bir başkasına;

"Bu top atışları neden?" diye. Ayni cevabi alınca söylenmiş:

"Ulan, yarim saattir bir kariyi vuramadilar, be!"

yaa pardon yalnışlıkla teşekkür ettim...fıkrayı pek beğenmedim doğrusu...aslıda söylemem lazımdı yalnışlıkla teşekkür ettiğim için söyledim...

işte beğenmedim diğer yazılarını beğeniyorum.kalbin kırıldıysa hakkını helal et...

yaa pardon yalnışlıkla teşekkür ettim...fıkrayı pek beğenmedim doğrusu...aslıda söylemem lazımdı yalnışlıkla teşekkür ettiğim için söyledim...

Azracım eğer yanlışlıkla teşekkür ettiysen remove thanks butonu var kardeşim..yani ''teşekkürü kaldır'' butonu..ona bi defa basıp teşekkürü kaldırabilirsin..bu arada çok güzel bi fıkra bence..heralde sen yanlış anladın;)

yok kardeşim bende teşekkürü kaldırma diye bişi.biliyosunuzki herkezin girdiği sayfa farklı oluyo...neyse işte ben pek beğenmedim...yalnış anlamdım sanırım...

sagol kardeşim nandi...
azra kardeşim herkes farklı yönlerden bakarlar olaylara ve diger seylere sevmek zorunda degilsin ama bazende insan kelimelerinde saklamalı ruhunu selam ve dua .....herseyde bir hayır vardır

bakın yalnış anladınız üzüldüm...keşke söylemeseydim.lütfen yalnış anlamıyın.ben sizin diğer yazılarınızı çok beğenerek okuyorum.bunda saklayamadım söyledim.afedersiniz.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks