ispat etmeye hazırım....istiyor musun? veya bunu görmek istediğine emin misin?khan19556 peki bana fitneci dedi o isbat edecek mi bunu??
yoksa adalet sadece banamı işliyor..
“Ey Lübnanlılar! Sünniler! Şiiler! Dürziler! Hıristiyanlar! Sakın bölünmeyin! Fitneye ve parçalanmaya karşı durun! Şeytanın ayaklarının dibine düşmeyin! Peygamberimize kulak verin:
talha ve zeynep isimli kişiler gönüllü şia barosunun avukatlarıdırlar..
......hucüm edin bakalım..tek kaldı ehli sünnet..hucüm edin.....
hucüm edin bakalım..tek kaldı ehli sünnet..hucüm edin...
çok gördük biz ehli sünnetiz deyip aslında şia olanları çook..
sözde tarafsız olarak yorum yaparlar ehli sünnet adına ama..
takiyye yazımı iyi okuyun..
verdiğin yazıların hiç birinde bu anlam yok..tamam kardesim talhadan bahsediyorum ben..
zeynepten degil..
talha ile ilgili ispatlari yazdim zaten...
zeynepten bu konuda özür dilerim ama..
sia-caferi talha nin hakaretlerine sessiz kalmam...
tv konusundaki hareketin için kutlarim..bende de yok
allah bütün ümmeti kurtarsin tvden...
bu yazılar talhaya aittir..
hizbullah biz hamasın emrindeyiz...dedi savas baslamadan önce...sen buna ne diyeceksin..?
fadlallah röportajında isgale direnen siiler de var diyor buna ne diyeceksin..?
iftira atıyorsun kim dedi sıra sünnilerde diye..nasrallah mı faddallah mı?madem öyle fethi yeken vardır bilirmisin...?hizbullah la beraber fethi yeken li sunniler birlik mesaji vermek için birarada onbinler olup cuma namazı kıldılar...
adamlar muslumanların izzet ve serefini kurtardılar.....
hizbullah-israil savasında sakın israile dua ettiğinizi söylemeyin bana...?
daha yok mu böyle seyler..?
şii-sunni birlikteliğine en ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda..!senin bu yaptığın siiler öldürülmelidir,gördüğünüz yerde öldürün diye verilen fetvayla aynı amacı hizmet etmektedir...
daha yok mu böyle seyler..?
şii-sunni birlikteliğine en ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda..!senin bu yaptığın siiler öldürülmelidir,gördüğünüz yerde öldürün diye verilen fetvayla aynı amacı hizmet etmektedir...
ŞU AN sizin bu fikirleriniz amerikanın yaptığı fitne kargasasının olumlu meyve verdiğini açıkça ortaya koyuyor...
hadi o zaman silahları kusanıp siilerin kökünü kazıyalım..adını cihat koyalım bununda...
“Silahlarımızı sadece Siyonist düşmana çevirmeye ahdettik. İçimizden bin kişi dahî öldürseniz bizi çatışmaların içine çekemeyeceksiniz. Silahlarımızı İsrail'den başka hiç kimseye karşı kullanmayacağız. Biz silahlarımızla değil, feryatlarımızla kazanacağız!… Sünnilerin kanı bizim kanımız, Sünnilerin ırzı bizim ırzımız, Sünnilerin malı bizim malımız, Sünnilerin evi bizim evimizdir… 'Sinyora hükümeti Sünni bir hükümettir' diyorlar. Hayır! Bu hükümet Sünni değil gayr-i şer'î bir hükümettir. Amerikan elçisinin hükümetidir. Gerçekten Sünni olsaydı, ona herkesten önce biz tâbi olurduk.”
Cemaat-i İslami lideri Fethi Yeken de, beraberce Cuma namazı kılmak için Beyrut caddelerini dolduran yüzbinlerce Şii ve Sünni'ye okuduğu hutbede birbirinden güzel mesajlar verdi:
“Ey Lübnanlılar! Sünniler! Şiiler! Dürziler! Hıristiyanlar! Sakın bölünmeyin! Fitneye ve parçalanmaya karşı durun! Şeytanın ayaklarının dibine düşmeyin! Peygamberimize kulak verin: Fitne uykudadır. Allah onu uyandırana, yakana ve körükleyene lanet etsin!... ABD siyaseti Lübnan'a el atmıştır, ancak Lübnan bu eli kesecektir. Lübnan, Yeni Ortadoğu Projesi'nin mezarı olacaktır!”
Nasrallah ve Yeken'in mesajları makes buldu; dün Beyrut'ta düzenlenen muazzam nümayişte Şiiler, Sünniler, Hıristiyanlar kolkola yürüyerek ABD / İsrail elçiliği olarak gördükleri başbakanlık binasını sardılar ve Sinyora hükümetini istifaya çağırdılar. Birbuçuk-iki milyonluk bir kalabalıktan söz ediliyor, demek ki Lübnan halkının yarısı oradaydı. Türkiye'de 30-40 milyon insanın bir yerde toplandığını hayal etmeye çalışın, öyle bir şey.
Nasrallah'ın basiretine ve ferasetine borçlu olduğumuz bu muhteşem birlik tablosu, Irak'taki iç savaş manzaralarının yere eğdirdiği başımızı yeniden dikleştirmiştir.
Cenab-ı Allah'tan bunun devamını niyaz ediyoruz........
ALINTI
YAV KARDES SİİLERİN BASI İSGALE DİRENEN SİİLERDE VAR DİYOR.....neyse bak nasrallahın mesajını kararttım..sen onu oku ..adamlar sunniler hakkında ne dusunuyor..?sen yine de onları öldürmek istiyorsan Allah yardımcın olsun diyemeyeceğim..kolay gelsin sana...........
kardesler bu siteye girerken sunu bilmenizi tavsiye ederim...
bu adam tam bir fitne tohumu ekicisidir...
ümmetin tam bir birlik ve beraberlik içinde olması gereken bu dönemde şiilerin bazı uygulamalarını yayınlıyor,ayrılık çıbanlarını kaşıyor..
ulemaya hakaret ediyor....
osmanlı aşığı..andolsun ki yavuz sultan selim senin bu ayrılık çanları çaldığını görseydi boynunu vurmak için can atardım "su fitneciye haddini bildirin" dediği zaman..bunu da bilesin.....
sakın amacına filan ulastığın zannına kapılma..sana cevap verdiğimizden hareketle....
senin bu mesajına cevap veriyorsam müslümanım diyen birisini tekfir eden seni kaaleye aldığımdan değil...kalbi daha yeni islama ısınmıs kimselerin aklını çelebilmeyesin diye...
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.