Takiyye NEDİR??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yazılar talhaya aittir..
hizbullah biz hamasın emrindeyiz...dedi savas baslamadan önce...sen buna ne diyeceksin..?

fadlallah röportajında isgale direnen siiler de var diyor buna ne diyeceksin..?

iftira atıyorsun kim dedi sıra sünnilerde diye..nasrallah mı faddallah mı?madem öyle fethi yeken vardır bilirmisin...?hizbullah la beraber fethi yeken li sunniler birlik mesaji vermek için birarada onbinler olup cuma namazı kıldılar...

adamlar muslumanların izzet ve serefini kurtardılar.....

hizbullah-israil savasında sakın israile dua ettiğinizi söylemeyin bana...?
daha yok mu böyle seyler..?

şii-sunni birlikteliğine en ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda..!senin bu yaptığın siiler öldürülmelidir,gördüğünüz yerde öldürün diye verilen fetvayla aynı amacı hizmet etmektedir...

şii-sunni birlikteliğine en ihtiyaç duyduğumuz bu zamanda..!senin bu yaptığın siiler öldürülmelidir,gördüğünüz yerde öldürün diye verilen fetvayla aynı amacı hizmet etmektedir...

ŞU AN sizin bu fikirleriniz amerikanın yaptığı fitne kargasasının olumlu meyve verdiğini açıkça ortaya koyuyor...

hadi o zaman silahları kusanıp siilerin kökünü kazıyalım..adını cihat koyalım bununda...

hizbullah biz hamasın emrindeyiz...dedi savas baslamadan önce...sen buna ne diyeceksin..?

iftira atıyorsun kim dedi sıra sünnilerde diye..nasrallah mı faddallah mı?madem öyle fethi yeken vardır bilirmisin...?hizbullah la beraber fethi yeken li sunniler birlik mesaji vermek için birarada onbinler olup cuma namazı kıldılar...

“Silahlarımızı sadece Siyonist düşmana çevirmeye ahdettik. İçimizden bin kişi dahî öldürseniz bizi çatışmaların içine çekemeyeceksiniz. Silahlarımızı İsrail'den başka hiç kimseye karşı kullanmayacağız. Biz silahlarımızla değil, feryatlarımızla kazanacağız!… Sünnilerin kanı bizim kanımız, Sünnilerin ırzı bizim ırzımız, Sünnilerin malı bizim malımız, Sünnilerin evi bizim evimizdir… 'Sinyora hükümeti Sünni bir hükümettir' diyorlar. Hayır! Bu hükümet Sünni değil gayr-i şer'î bir hükümettir. Amerikan elçisinin hükümetidir. Gerçekten Sünni olsaydı, ona herkesten önce biz tâbi olurduk.”

Cemaat-i İslami lideri Fethi Yeken de, beraberce Cuma namazı kılmak için Beyrut caddelerini dolduran yüzbinlerce Şii ve Sünni'ye okuduğu hutbede birbirinden güzel mesajlar verdi:

“Ey Lübnanlılar! Sünniler! Şiiler! Dürziler! Hıristiyanlar! Sakın bölünmeyin! Fitneye ve parçalanmaya karşı durun! Şeytanın ayaklarının dibine düşmeyin! Peygamberimize kulak verin: Fitne uykudadır. Allah onu uyandırana, yakana ve körükleyene lanet etsin!... ABD siyaseti Lübnan'a el atmıştır, ancak Lübnan bu eli kesecektir. Lübnan, Yeni Ortadoğu Projesi'nin mezarı olacaktır!”

Nasrallah ve Yeken'in mesajları makes buldu; dün Beyrut'ta düzenlenen muazzam nümayişte Şiiler, Sünniler, Hıristiyanlar kolkola yürüyerek ABD / İsrail elçiliği olarak gördükleri başbakanlık binasını sardılar ve Sinyora hükümetini istifaya çağırdılar. Birbuçuk-iki milyonluk bir kalabalıktan söz ediliyor, demek ki Lübnan halkının yarısı oradaydı. Türkiye'de 30-40 milyon insanın bir yerde toplandığını hayal etmeye çalışın, öyle bir şey.

Nasrallah'ın basiretine ve ferasetine borçlu olduğumuz bu muhteşem birlik tablosu, Irak'taki iç savaş manzaralarının yere eğdirdiği başımızı yeniden dikleştirmiştir.

Cenab-ı Allah'tan bunun devamını niyaz ediyoruz........

ALINTI

YAV KARDES SİİLERİN BASI İSGALE DİRENEN SİİLERDE VAR DİYOR.....neyse bak nasrallahın mesajını kararttım..sen onu oku ..adamlar sunniler hakkında ne dusunuyor..?sen yine de onları öldürmek istiyorsan Allah yardımcın olsun diyemeyeceğim..kolay gelsin sana...........

kardesler bu siteye girerken sunu bilmenizi tavsiye ederim...

bu adam tam bir fitne tohumu ekicisidir...

ümmetin tam bir birlik ve beraberlik içinde olması gereken bu dönemde şiilerin bazı uygulamalarını yayınlıyor,ayrılık çıbanlarını kaşıyor..

ulemaya hakaret ediyor....

osmanlı aşığı..andolsun ki yavuz sultan selim senin bu ayrılık çanları çaldığını görseydi boynunu vurmak için can atardım "su fitneciye haddini bildirin" dediği zaman..bunu da bilesin.....

sakın amacına filan ulastığın zannına kapılma..sana cevap verdiğimizden hareketle....

senin bu mesajına cevap veriyorsam müslümanım diyen birisini tekvir eden seni kaaleye aldığımdan değil...kalbi daha yeni islama ısınmıs kimselerin aklını çelebilmeyesin diye...

ayrıca bana fasık denildi..
abd ajanı denildi..
khan kardeşim senin hakkında bana iyi şeyler anlattılar bana forumlarda ehli sünnnet sitelerine hizmetinden bahsettiler ama nedense bunların dolduruşuna gelip beni suçluyorsun..
eğer ceza alacaksam talha vb.şahıslarında alması lazım.
onların bana dedikleri yanında benimkiler devede kulak kalır..

Ey Lübnanlılar! Sünniler! Şiiler! Dürziler! Hıristiyanlar! Sakın bölünmeyin! Fitneye ve parçalanmaya karşı durun! Şeytanın ayaklarının dibine düşmeyin! Peygamberimize kulak verin:

Anlatabildimmi? özellikle renklendirdiğim yerlere bak ve anlamaya çalış. Vatan yahut silistre!

Ayrıca talha ve zeynep gibi arkadaşlar için ifadelerini de düzeltsen sanırım iyi olur.

ispat edeceğim dedi, cevap gelmedi ama yine de etmekte yarar var

ispat edeceğim dedi, cevap gelmedi ama yine de etmekte yarar var

Bozgunculuk veya fesad tabiattaki dengeyi bozma, karışıklık çıkarma, haddi aşıp zulmetmek anlamındadır. Bozgunculuğun karşıtı ise; rahatlık, sulh, iyilik manalarını taşıyan salâh'tır.
Ukubat senin yaptığın da ancak ve ancak budur, başka bir şey değildir, şu anda Türkiye’de ne bir şia tehlikesi vardır, ne de başka bir tehlike, sen olmayan bir şeyleri sanki varmış gibi göstererek dengeyi bozuyorsun.Bugün kafirler tarafından zulmedilen ne sen , ne ben ,ancak Filistin ve ırak’taki kardeşlerimizdir. Senin safın inananlardan yana olması gerekirken, sen kafirlerden yana koymuşsun, onlar gibi düşünüyorsun, diyorsun ki ,” ne yapalım şu kafirleri , daha çok kendi aramızda kan aksın, önce şunları bir temizleyelim “ diyorsun, sen kendi davana ihanet ediyorsun,hıyanet içerisindesin,,

7/85: ... Yeryüzünde, orası barışa kavuştuktan sonra bozgun çıkarmayın...
29/36: ... Bozgunculuk yaparak ülkenin huzurunu kaçırmayın

Bozgunculuk, Allah katında çok ağır bir günahtır. Çünkü fitne ve bozgunculuk, kan dökmeyi ve öldürmeyi beraberinde getirir. Böylece birçok masum insan hayatlarını kaybederler. Kasas 28/4: " Firâvun memleketin başına geçti ve halkını guruplara ayırdı. İçlerinden bir topluluğu güçsüz bularak horlayıp eziyordu. Bu topluluğun erkek çocuklarını boğazlıyor, kadınlarını sağ bırakıyordu. Çünkü o, bozguncunun biriydi. " İşte yaratılış düzenini bozan buzulmün, karışıklığın durdurulması, yaratılışın korunması gereğidir. Allahü Teâlâ; bunun için bozgunculara hiçbir zaman sonsuz fırsat vermemiş ve onların bu zulmünü bir gün mutlaka sona erdirmiştir. Bakara 2/251: " (Davûd ve beraberindekiler) Allah'ın izniyle (zulmeden Calût ve ordusunu) tamamen bozguna uğrattılar... Eğer Allah, insanların bir kısmını diğer bir kısmı ile önleyip savmasaydı, Yeryüzü muhakkak karışıklığa uğrardı... " Ayetle ilâhî bir prensip belirtilmiştir. Bozgunculuk yapanlar; bir süre sonra, inançlı, adalet sahibi bir gurup insan tarafından yok edilmektedir. Bozguncuların yok edilmesi, bazen onlar gibi kötü bir gurup vasıtasıyla da olabilir, mafia çetesi ve babalarının birbirlerini yok ettikleri gibi.

İki yüzlüler; görünüşte müslüman, fakat gerçekte inanmayan, içi ve dışı başka olan yalancı sapıklardır. Mü'minlerin inançlarını bozan, onlara maddî ve manevî zararlar veren; kâfirlerle işbirliği yaparak gizli bilgileri dışarıya sızdıran, hainlik yapan, gerçek bozgunculardır. Nisa 4/138: " İki yüzlülere müjdele ki, onlara son derece acıklı bir azab vardır. "

Ukubat senin bugüne kadar açtığın konuların tamamına yakın şii avcılığıyla ilgili, hep Osmanlı Torunu olduğunu söylüyorsun, evel Allah senden çok Osmanlı torunuyum, Osmanlı nefs-i müdafaa haricinde İran’a çatmamıştır, istersen tarih kitaplarını biraz araştır, bizim İran ile olan sınırımız 1639 Kasr-ı Şirin anlaşmasına dayanır, bu ne demek “Osmanlı şia ile nefs-i müdafaa haricinde uğraşmamış, diyelim ki Osmanlı senin gibi düşündü, peki senin gibi düşünmüş olsaydı, şiaların kafasını koparmak Osmanlı için çok mu zordu???
Hayır , elbette hayır… Osmanlı bile saygılı olmuş…Sen bu hareketinle ecdadıma da hakaret etmiş oldu, çünkü yapılmamış şeyleri yapmış gibi gösterdin, tekrar söylüyorum, nefs-i müdafaa haricinde şia ile Osmanlı birbirine girmemiştir..

Bediüzzaman’da Şialara karşı Yani sapık olanlar haricinde saygı ve muhabettele kardeşce kucaklanması gerektiğini söyler….

Bilmem anlatabildim mi,? İkna oldun mu ?

Öncelikle takiyyle sadece ve sadece can ve mal tehlikesine karşı, inancını karşındakine farklı göstermendir. Yoksa zırt pırt yalan söylemen değil.

Allah(c.c.)'in Helalini Haram etmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz sanırım!!!

Nahl Suresi 106. Ayet "Kalbi imanla dolu olduğu halde zorlanan kimse hariç inandıktan sonra Allah’ı inkár eden ve böylece göğsünü küfre açanlara Allah’tan gazap iner ve onlar için büyük bir azap vardır."

Ali İmran Suresi 27. Ayet "Müminler, müminleri bırakıp da káfirleri dost edinmesin. Kim bunu yaparsa artık Allah’a olan bağını koparmış demektir. Ancak onlardan gelebilecek bir tehlikeden korunmanız başka."

-----

Cafer-i Sadık, "Mümine karşı takıyye yapmak şirktir. Münafığa karşı ise bir ibadettir. Emirlerle (devlet yöneticileriyle) bir araya gelip kaynaşın; ama içten onlara karşı çıkın"

Uzun yılların ürünü baskı ve ezilişin sonucu olarak benimsenen ve bir savunma biçimi olan takıyyenin, kendi mezheplerinden olmayan Müslümanlara karşı hele ortada bir tehlike söz konusu değilken uygulanmasını onaylamak mümkün değildir. Nitekim bu tür uygulamayı çok önemli Şii alimleri de kabul etmemiş, "Takıyye Müslümanlar ile müşrikler arasındadır. Müslümanlar arasında olmaz" demişlerdir. Humeyni de muhtelif beyanlarında "Artık takıyye dönemi kapanmıştır; çünkü takıyye geçmişte Emevi zulmüne karşı yapılmıştı. Bugün uygulanmasına gerek yok" demiştir.

SÛİZAN (SÛ-İZAN)

Kötü zann, fena tahmin, şüphe "Sû" "fenalık, kötülük" demektir.

"Sû-i hareket (kötü davranış)", "sûi ahlâk (kötü ahlâk)", "sû-i niyet (kötü niyet)" vb. gibi, "sû-izan" da, "kötü zan" anlamındadır. "Sû" kelimesi, verilen örnekler ve benzerlerinde, daima, "sıfat" anlamını ifade eder.

"Zan" kelimesi ise, "sanma; farz ve tahmin etme; ihtimâle göre hükmetme" demek olduğu gibi, "şek, şüphe, tereddüd, vehim, hayâl" gibi anlamlara da gelir.

"Sû-i zann"ın zıddı (karşıtı), "Hüsnüzan * (hüsn-i zan)"dır. "Hüsn", "güzellik, iyilik, hoşluk, olgunluk, mükemmellik" demektir. "Hüsn-i ahlâk (iyi - güzel ahlâk)", "hüsn-i hat (güzel yazı)", "hüsn-i niyet (iyi niyet)"... gibi, "hüsn-i zan"da, "iyi-güzel zan; bir kimse veyâ bir olayın iyiliği hakkında vicdânî kanâat" demektir.

Görüldüğü gibi, iki türlü "zan" vardır. Zan, "tahmin" ve "ihtimâl''e dayandığına göre, bu konuda alınacak tavır ne olmalıdır. Kur'ân ve Hadis, bu hususla ilgili davranışın nasıl olması gerektiğine açıklık getirmektedir: Kur'ân-ı Kerim'de: "Ey inanan (mü'min)ler! Zannın bir çoğundan kaçının. Çünkü bazı zan (vardır ki) günahtır... " buyurulmuştur (el-Hucurât, 49/12). Âyette, "zanların birçoğundan kaçınınız" denilmekte; sebep olarak da, "bazılarının günah olduğu ifade edilmektedir. Demek ki, zannın hepsi günah değildir; hattâ Allah'a ve mü'min (inanan)lere hüsn-i zanda bulunmak gereklidir. Nûr Süresi'nde: "Onu işittiğiniz vakit erkek mü'minlerle kadın mü'minlerin, kendi vicdanları (önünde) iyi bir zann'da bulunup da..." buyurulduğu gibi (en-Nûr, 24/12), bir Kudsî Hadis'de de:

"Ben, kulumun, bana zannı gibiyim " diye vârid olmuştur. Hz. Peygamber (s.a.s) de: "Her biriniz, Allah'a, hüsnüzan ederek ölsün"buyurmuş ve bir başka hadisinde de: "Hüznüzan, imândandır" demiştir.

Keşşâf ve benzeri büyük Kur'ân müfessirleri, "doğruyu ve yanlışı, açık belirtileriyle seçmeden, iyice gözleyip düşünmeden zanda bulunulmamasını" önemle tavsiye etmekte, "açıkta bir sebebi ve doğru belirtisi bulunmayan zannın harâm olduğunu, kaçınılması gerektiğini" belirtmektedirler. İhtimal üzerine hüküm olan zanlar, gerçeğe uymadığından, başkasına bühtan ve iftira olacağından, zanda bulunanı vebâl altına sokacaktır.

Bütün bunlardan, zan konusunda çok dikkatli olmak gerektiği ve "Sû-i zann"ın ise, kesinlikle yasak olduğu, açıkça anlaşılmaktadır. Sû-i zann'ın harâm olmayanı, yalnızca fısk ve fucûr (günahkârlık) ile tanınan kimselere karşı yapılanıdır. Durumu kesin olarak bilinmeyen birine hüsnüzan gerekmese bile, Sû-i zan da câiz değildir.

Sû-i zan'dan kaynaklanan "tecessüs" hakkında da, daha önce verilen Hucurât Süresi'ndeki âyette, "tecessüs de etmeyin" buyurulmaktadır. Tecessüs, "Onun-bunun durumlarını araştırmak, eksik (kusur)lerini öğrenme isteği"dir. Allah tarafından yasaklanan bu davranışla ilgili olarak Hz. Peygamber (s.a.s)'de:

"Müslümanların eksiklerini, ayıplarını araştırmayın. Zira herkim müslümanların ayıplarını araştırırsa, Allah Teâlâ'da onun ayıb (kusur)ını tâkip eder, nihayet evinin içinde bile onu rezil ve rüsvây eder" buyurmuştur (Elmalılı Hamdi Yazır, Hak Dini Kur'ân Dili, İstanbul 1960, VI, 4471-4473; Ömer Nasuhi Bilmen, Büyük İslâm İlmihâli, İstanbul 1957, 633-634).

ukubat bu kardeşlerden gel helallik iste bi yanlış içindesin kardeşim

hucüm edin bakalım..tek kaldı ehli sünnet..hucüm edin...
çok gördük biz ehli sünnetiz deyip aslında şia olanları çook..
sözde tarafsız olarak yorum yaparlar ehli sünnet adına ama..
takiyye yazımı iyi okuyun..

evet..bidattan eser yoktur..
vahdetten kasıtın ne bilmiyorum..
zaten şianın bozuk itikatı benim pek umurumda değildir..

talha ve zeynep isimli kişiler gönüllü şia barosunun avukatlarıdırlar..

bu tavrınız ve söylemlerinizle beni hiç şaşırtmadınız zira açmış olduğunuz konularla ve yapmış olduğunuz iftiralarla bunu gösterdiniz takiyye yapan bilakis sizsiniz..rabbim basiret ve fehm versin selametle size yazınız ve çiziniz hüküm verip kalem kırınız lakin dikkat ediniz kırdığınız kalemlerden fırlayan bir parça gelip gözünüze isabet etmesin hakiki anlamda görmeyen gözlerinizi tümüyle kaybetmeyesiniz...selam ve dua ile...

UKUBAT
......hucüm edin bakalım..tek kaldı ehli sünnet..hucüm edin.....

sakın pes etme..!

tek kişi kalmıssın önemli değil önemli olan savunduğun düşüncendir..

ne mi yap..!

senin bu engin görüşlerinden mahrum nice forumlar vardır...!oralara hicret et ukubat..!

ALLAH KALPLERDE OLANLARI BİLENDİR...

(enbiya 110)"Hiç kuşkusuz Allah, açıkça söylediğiniz sözleri bildiği gibi içinizde sakladığınız duyguları da bilir. "

Fitne uykudadır. Allah onu uyandırana, yakana ve körükleyene lanet etsin!...

hucüm edin bakalım..tek kaldı ehli sünnet..hucüm edin...
çok gördük biz ehli sünnetiz deyip aslında şia olanları çook..
sözde tarafsız olarak yorum yaparlar ehli sünnet adına ama..
takiyye yazımı iyi okuyun..

Bakınız benim isimlerle işim olmaz.
Ramallah kimdir yada Humeyni ne iş yapar,Usame hangi gruba destek verdi ben bunları bilmem öğrenmekte istemem...
Benim evimde TV yoktur ve net dışında haber takip etmem.

Bana iman esasları açısında Zeynep kardeşimin şia taraftarı olduğuna delil getirin.Talha nın yazılarının mahiyetini tam olarak bilemiyorum.Amma Zeynep in yazılarının itikadı açıdan şia ya taraftar olmadığını söyleyebilirim...

tamam kardesim talhadan bahsediyorum ben..
zeynepten degil..
talha ile ilgili ispatlari yazdim zaten...
zeynepten bu konuda özür dilerim ama..
sia-caferi talha nin hakaretlerine sessiz kalmam...
tv konusundaki hareketin için kutlarim..bende de yok
allah bütün ümmeti kurtarsin tvden...

tamam kardesim talhadan bahsediyorum ben..
zeynepten degil..
talha ile ilgili ispatlari yazdim zaten...
zeynepten bu konuda özür dilerim ama..
sia-caferi talha nin hakaretlerine sessiz kalmam...
tv konusundaki hareketin için kutlarim..bende de yok
allah bütün ümmeti kurtarsin tvden...
verdiğin yazıların hiç birinde bu anlam yok..
şia-caferi talha..
buda bi iddia.. bunun delili nerde.. yine bana talha nın yazılarını mı getireceeksin..söyleyim..yok..!!talha nın şia olduğunun delilini istiyorum..

selametle...

bu yazılar talhaya aittir..

ŞU AN sizin bu fikirleriniz amerikanın yaptığı fitne kargasasının olumlu meyve verdiğini açıkça ortaya koyuyor...

hadi o zaman silahları kusanıp siilerin kökünü kazıyalım..adını cihat koyalım bununda...

“Silahlarımızı sadece Siyonist düşmana çevirmeye ahdettik. İçimizden bin kişi dahî öldürseniz bizi çatışmaların içine çekemeyeceksiniz. Silahlarımızı İsrail'den başka hiç kimseye karşı kullanmayacağız. Biz silahlarımızla değil, feryatlarımızla kazanacağız!… Sünnilerin kanı bizim kanımız, Sünnilerin ırzı bizim ırzımız, Sünnilerin malı bizim malımız, Sünnilerin evi bizim evimizdir… 'Sinyora hükümeti Sünni bir hükümettir' diyorlar. Hayır! Bu hükümet Sünni değil gayr-i şer'î bir hükümettir. Amerikan elçisinin hükümetidir. Gerçekten Sünni olsaydı, ona herkesten önce biz tâbi olurduk.”

Cemaat-i İslami lideri Fethi Yeken de, beraberce Cuma namazı kılmak için Beyrut caddelerini dolduran yüzbinlerce Şii ve Sünni'ye okuduğu hutbede birbirinden güzel mesajlar verdi:

“Ey Lübnanlılar! Sünniler! Şiiler! Dürziler! Hıristiyanlar! Sakın bölünmeyin! Fitneye ve parçalanmaya karşı durun! Şeytanın ayaklarının dibine düşmeyin! Peygamberimize kulak verin: Fitne uykudadır. Allah onu uyandırana, yakana ve körükleyene lanet etsin!... ABD siyaseti Lübnan'a el atmıştır, ancak Lübnan bu eli kesecektir. Lübnan, Yeni Ortadoğu Projesi'nin mezarı olacaktır!”

Nasrallah ve Yeken'in mesajları makes buldu; dün Beyrut'ta düzenlenen muazzam nümayişte Şiiler, Sünniler, Hıristiyanlar kolkola yürüyerek ABD / İsrail elçiliği olarak gördükleri başbakanlık binasını sardılar ve Sinyora hükümetini istifaya çağırdılar. Birbuçuk-iki milyonluk bir kalabalıktan söz ediliyor, demek ki Lübnan halkının yarısı oradaydı. Türkiye'de 30-40 milyon insanın bir yerde toplandığını hayal etmeye çalışın, öyle bir şey.

Nasrallah'ın basiretine ve ferasetine borçlu olduğumuz bu muhteşem birlik tablosu, Irak'taki iç savaş manzaralarının yere eğdirdiği başımızı yeniden dikleştirmiştir.

Cenab-ı Allah'tan bunun devamını niyaz ediyoruz........

ALINTI

YAV KARDES SİİLERİN BASI İSGALE DİRENEN SİİLERDE VAR DİYOR.....neyse bak nasrallahın mesajını kararttım..sen onu oku ..adamlar sunniler hakkında ne dusunuyor..?sen yine de onları öldürmek istiyorsan Allah yardımcın olsun diyemeyeceğim..kolay gelsin sana...........

kardesler bu siteye girerken sunu bilmenizi tavsiye ederim...

bu adam tam bir fitne tohumu ekicisidir...

ümmetin tam bir birlik ve beraberlik içinde olması gereken bu dönemde şiilerin bazı uygulamalarını yayınlıyor,ayrılık çıbanlarını kaşıyor..

ulemaya hakaret ediyor....

osmanlı aşığı..andolsun ki yavuz sultan selim senin bu ayrılık çanları çaldığını görseydi boynunu vurmak için can atardım "su fitneciye haddini bildirin" dediği zaman..bunu da bilesin.....

sakın amacına filan ulastığın zannına kapılma..sana cevap verdiğimizden hareketle....

senin bu mesajına cevap veriyorsam müslümanım diyen birisini tekfir eden seni kaaleye aldığımdan değil...kalbi daha yeni islama ısınmıs kimselerin aklını çelebilmeyesin diye...

ukubat en üstteki kırmızı yazdığım yerler doğrular..tamam mı..!bunu ben uydurmadım nasrallah la fethi yeken beyrut ta 1.5-2 milyon kisiye seslendi ve birlik mesaji verdiler...nasrallah kendi soyledi sunni kanı haramdır,sunnilerin canı bizim canımızdır,evi bizim evimizdir,sunnilerle siiler kardestir diye....

sana ben bunları alıntıladım..sen adamlar dusmanım diyorsun..ben de senin dusmanının gözündeki statünü belirtiyorum..

mavi yerler hakan albayrak ın israil-hizbullah savasından sonra yazdığı bi yazıdır..altında da alıntı diye yazıyor....sen bana bi link dahi vermedin..ama istersen ben sana verebilirim..

yesil yazdığım yerler o ağzından çıkan saçmalıklara dayanamayıp yazdığım kendi fikirlerimdir...bi arkadasta söyledi hatta (ebu zer gıffari olması lazım..) senden için "bu adam forum forum dolasıyor..derdi ne anlayamadım" diye..

simdi senin savunmanı ve bu yazımı okuyan diğer arkadaslar karar versin..fitne çıkarmaya çalısan sen mi haklı....yoksa ben mi şii...!

ben senin yazılarını alıntılayacaktım fakat o fitne kokan yazılarını alıntılanmaya değer görmüyorum..okuyanlar bilir...

senin dediğin ebu zer denen arkadaş forum forum dolaşıp sahabelere sövüp..
muta nikahı propagandası yapıyor.arkadaş çevrene bakılırsa kimin ne olduğu belli olur..
hadisi şerif:
kişi arkadaşının dini üzeredir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks