Suyu Boşa Harcamayalım

teşekkür ederim berfut.inan bu son zamanlarda istanbulda sular sık kesiliyo ve sanki elimiz ayağımız kesiliyor meğerse "su" bizim hayatımızda ne kadar önemliymiş.eğer dikkat etmezsek bu gidişle suyu rüyamızda görüceğiz.aaa serap mı görüyorum diyicez.:( :( :(

Allah (c.c) razı olsun. Bir kez daha suyun hayatımızda ne kadar önemli olduğunu hatırlattın...

çok güzel bi konu paylaşmışın kardeşim Rabbim razı olsun.su hayat demektir Allah bizlere yardım etsin.

allah razi olsun onemli bir konuya deginmissiniz.

yasam kaynagi suyumuzu tasarruflu kullanmak icin buyuk bir caba sarfetmemiz gerek cevremizdede uyarilari sik sik yapmaliyiz.

ankarada halı yıkamak bahce sulamak yasaklandı gereksiz su tüketenlere ceza uygulanacak ankaranın su yönünden durumu vahim yağmur yağmazsa yandık...:(

Bende Bi Ankarali Olarak Katiliyorum Kardeşim Sana Israf ğünahtir Ve Haramdir Ama Bizmaşallah Bunlari Düşünmeden Elimizdeki ğüzelliklerin Farkina Varmadan Yok Ediyoruz Malisef

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks