şu an dilediğiniz dilek kabul olsa...

Herkezin Kuran-ı Kerim okumasını (1) okuduğunu anlamasını (2)ve okuduğunu hayatına kanunlarını geçirebilmesini isterdim.:)

1-nefsimi tam anlamıyla köreltmek..
2-İslamı herkeze anlatabilmek için ilim ve bilimle kuşanmak..
3-Benim vesilem ile müslümanlığı seçenlerin hayatlarındaki değişimi görebilmek..

1-Öteki dünyaya iman ile gitmek
2-Bundan sonra edeceğim bütün duaların hayırlısı ile kabul olması
3-Hayırlı ilim...

imanı kamil üzere ölmeyi dilerdim tüm kalbimle ..selam ve dua ile..

Rabbime hayırlı bi kul olabilmek
2.dünyamında ahiretiminde cennet nasipolmasını dilemek
3.dünyadaki imanımız üzerine fitne fesatlık çıkaran başörtümüzü körertenler için Allah dan onları hidayet e erdirlmesini isterim

müslüman olarak ölmek, müsümanlarin uyanmalarini ve hazreti mehtiyi beklemeyip kendimizin birer kurtarici olmasini isterdim

Öncelikle yaşadığımız tr coğrafyasındaki insanları nebevi şuurla şurlanmalarını,Kamil bir imanla müslüman olarak ölmeyi.Şu anda dünyanın heryerinde zulme düçar olan müslümanların muzafferiyetini dilerdim.

FİLİSTİN için ALLAH tan yardım isterdim oradakil kardeşlerimiz herşeyden mahrum acılar içinde yaşıyor hiç bir şey görmüyor minicik yürekleriyle 10 yaşınndaki çocuklar yüreğinden büyük taşlar atıp siyonistlerle savaşıyor.Bundan daha acı ne olabilirki onlar için ALLAH tan yardım dilerdim

allahtan bütün müslümanların ibadetten lezzet alarak allaha kul olmalarını

bütün müslümanların çocuklarını küçükten islami şekilde yetiştirmelerini

bütün müslümanların ne olursa olsun birbirlerini allah için sevmelerini

isterdim

İslamın tam manasıyla yaşandığı bir dünya isterdim......
bu herşeyi getiriyor yanında zaten...

O' ( c.c) nun rızası için sevmeyi .....
O' ( c.c) nun rızası için sevilmeyi...
O' ( c.c) nun rızası için ölmeyi isterdim

Hz.Muhammed s.a.v. efendimizin her daim her iki cihanda da yanında olmak isterdim...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks