Sizlere Bir Ödev

Admin

Active member
Yönetici
Forum Admin
Resimde 3 Kuyu ve 3 Ev Görünmekte, Bu Kuyularin Herbiri 3 Eve Su Vermesi Lazim, Lakin Hatlar Birbirine Degmiyecek Üzerinden Gecmiyecek Sekilde.

Örneke 1 Kuyu 3 Eve Vermis.

Resmi Tabiki Büyükte Yapabilirsiniz Ne Kadar Yer Lazimsa.

Basarani Forumda Adminlikle Ödüllendirecez, Hadin Bakalim :)

Adminlik istemem ama siteyi satarsaniz alirim diyormusum:D:eek::D

Cevap bumu acaba emin degilim ama dogrusal hareketlerle bu imkansizdir ama heryerde hareketlerin dogrusalligida dogru degildir evet kroki cizimler ya da mimarlik okuyan arkadaslarda bilir ki tek dogrusal olarak kabul görmez bu kesisme degil mi?

yani dogruyu kesecek bir kavimle kesismeyi önlemek mümkündür

Son düzenleme:
Adminlik istemem ama siteyi satarsaniz alirim diyormusum:D:eek::D

Cevap bumu acaba emin degilim ama dogrusal hareketlerle bu imkansizdir ama heryerde hareketlerin dogrusalligida dogru degildir evet kroki cizimler ya da mimarlik okuyan arkadaslarda bilir ki tek dogrusal olarak kabul görmez bu kesisme degil mi?

yani dogruyu kesecek bir kavimle kesismeyi önlemek mümkündür

Bu sorunun cevabı yoktur malesef...

Farketmez. Alptraum, yapmışsın küçük hataları görümüyorüz. Site senin. Ilyas abi gerekli işlemleri yapar. Sitedeki ortaklığım nedir? Anlaşalım.:)

Tamam ılyas abi şaka yaptık. Banlama hemen bizi.:eek:

selametle..

Sıkıntı yok. Gözüm adminlikte değil demiştim ama sitede değil demedim:)
Alalım. Abi, ticaretini görelim. Site kurmadaki gibi başarılımısın. Ne kadar istiyon.? Para problem değil.:D
...
Tövbe est...

selametle..

Farketmez. Alptraum, yapmışsın küçük hataları görümüyorüz. Site senin. Ilyas abi gerekli işlemleri yapar. Sitedeki ortaklığım nedir? Anlaşalım.:)

Tamam ılyas abi şaka yaptık. Banlama hemen bizi.:eek:

selametle..

Ortaklik yüzde 49 senin yüzde 51 benim:D Kabul edersen olur

Calisma süresi 14 saat senin 10 saat benim

Fiyatinda yüzde 60 ini sen ödüyorsun yüzde 40 ini ben:D:D

Havadan ortak yaptim seni üstadim ileride cok seylere imza atacagiz beraber sen he de bi bakalim:D

Sıkıntı yok. Gözüm adminlikte değil demiştim ama sitede değil demedim:)
Alalım. Abi, ticaretini görelim. Site kurmadaki gibi başarılımısın. Ne kadar istiyon.? Para problem değil.:D
...
Tövbe est...

selametle..

Eee, bende yeni bi iş bulayım kendime artık, Alp beni bi dakka tutmaz bu işte :(

bekir Abi Sıkıntı yok. Bakma sen onun yüzde 49 senin felan dediğine. Ilyas abiyi yollarız belki yollarsak.:) Sitede kararlar aynı. Ben ayrıca şartlarımı sunmadım. Haliyle, sorun olmaz. Bu mesele benim desteğimle alındığı için olaylar aslında yüzde 50 yüzde 50 olması lazım. Bu da benim iyiliğim yani. Yoksa, sen uğraş didin zemini hazırla, alp gelsin bi cevap buldum diye siteye konsun. höyt:) yarı yarıya bu da benim iyiliğim. Saygılar..

selametle..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks