sizce biz dertlimiyiiiz?

ayýþýðý

New member
Sırtı Yırtık Ve Yamalı Düşlerdeyim...Çaresizim Ama Hala Düş Kurabiliyorum...Akşam'ı Düşünüyorum...Gelmesini İstemediğim Karanlığı...Ellerim Üşüyor,Bitap Haldeyim Ama Evdeki Açları Düşünecek Kadar Ayaktayım...Düşlerin İçinde Kaybolmuşum Ama Düşlere Esir Olmamışım...

yamalikladamlb3.jpg

12on0dl9.gif

Elleri Yorgun...Yürek Yorgun...Kalem Yorgun...Son Haddinde Haykırış İçindeler Sanki...Yılların Verdiği Yük,Hayatın Öğrettiği Ezilmişlik...Çizgiler,Çatlaklar,Kirler...

1lp0jf0.jpg

Geleceğe Dair Çileyi Sezer Gibiyim...Umudum Yokta Gelecekten Artık...Sarılacak Bir Anne,Yaslanacak Bir Duvar Arıyorum...Neye Sarıldığım Ya Da Yaslandığım Önemli Değil...Çilem Kısa Sürsün Yeter...

2nc7yf8.jpg

Söz Mü Söylenir Buna...Gözde Ki Hissizlik Yetiyor Ağlamaya...Ya Da Sayılabilen KAburga Kemikleri...

3nw2ya9.jpg

Biz Yemediklerimizi Atarken Çöp'e Şuursuzca,O Küçücük Çocuk 3 Öğün Karnını Doyuruyor O Attıklarımızla...Abd'de Sadece Bir Vilayette Çöp'e Atılan Yemek Bütün Afrikayı Doyuracak Büyüklükte...Asıl Aç Olan Biziz...Ama Gözümüz Aç...

4de9wh7.jpg

Çıplak Ayaklarınla Bombadan Ne Kadar Kaçabilirsin Ki Ey Çocuk...Bil Ki Allak(c.c.) Hep Yanında...

7ak5oy6.jpg

Çileye Sor Sevdamı Ey Çile!..Bakışlarda Ki Masumluk Ve Boşluk...Ölümün Ne Olduğunu Bilmeyen Çocuklar...Belki Uyuyor Zannediyorlardır Yatan Arkadaşlarını...

8hk0zz8.jpg

İki Tarafta Savaşı İstemiyor,İki Taraftada Çocuklar Ölüyor...Bu Savaşı Neden Sürdürüyorlar Peki?..Allah'tan Korkmazlar Mı Bu İnsanlar...Ya Da Ölmeyecekler Mi...Firavun Bile Allah İnancında Çelişkiye Düşüp Arada KAlırken Siz Hiç Mi İnanmıyorsunuz?..

İnsanlık Uyansın Diye...Uçan Kuşlara Dert Verdi Allah...İnsanlar Anlasın Da Doğru Yola Gelsin Diye...Anlayana TAbi...

dua4jlnn9fo1uw8yi5.jpg

Ablamızın Duası Gönüllerde Bir Çığır Açar İnşallah...

erdem8xeow6uv0uo1dd1.jpg

Erdem Ağlar...Gönül Ağlar...Can Ağlar...Öksüz Ağlar...Yetim Ağlar...Ağlaya Ağlaya Bitirirler Gözyaşlarını...Ağlamak Sorun Çözmez Ama Sorun Olanları Ağlatır Belki...

ashram.jpg

tregedi2as3if4bd3.jpg

democracy_rafah07.jpg

q7.jpg

13cg6wx9.jpg

gercekten tuylerım dıken dıken oldu ınanın ne dıyecegımı bılmıorum ve bu savsların daha fazla surmesınıde ıstemıyorum nereye kadar surecek daha bu kınler ofkeler savaslar abd petrol dıye ıraga gırıyo ırak harıtaya bolelım dıye bıze satasıo nerde ve ne zamn bıtecek bu savlar

3nw2ya9.jpg

Biz Yemediklerimizi Atarken Çöp'e Şuursuzca,O Küçücük Çocuk 3 Öğün Karnını Doyuruyor O Attıklarımızla...Abd'de Sadece Bir Vilayette Çöp'e Atılan Yemek Bütün Afrikayı Doyuracak Büyüklükte...Asıl Aç Olan Biziz...Ama Gözümüz Aç.../quote]

Yanına bir akbaba kuşunun yavrusu inse, herhalde aynı boyda görünürler.
Ve aralarında bariz fark ortaya daha net çıkar.

Akbaba yavrusu, dinç kalır yanında, çünkü bu yavrucak bitkin.

Akbaba yavrusunun pençeleri daha sert durur yanında, bu yavrucakın ayak parmaklarının arasında bile kanlı yara var.

Akbaba çoğu kemik de olsa taze et yer, bu yavrucak bulduğu kuru kırıntılar ile karnını doyurmaya çalışıyor.

Akbaba sonuçta bir hayvan, ama bu yavrucak benim ile aynı cinsten; yani insan!

Bu resime bakıpta içi sızlamayan ve gözyaşı dökmeyen ve yardım etmeyen, ve çözüm sunmayan, ve kılını dahi kıpırdatmayan, sayfayı kapattıktan sonra da konuyu unutan; insan mı ?

İnsanlığımdan utanıyorum!

ya ben bu resimleri koyarken başka resimlerede rastladım
ama içim öle gittiki anlatamam
o kadar şaşırdımkii o gün öyle bütün gün aklım başımdan gitmişti
ölesine etkilendimki gerçekten anlatamam sırf bu yüzden koymadım o bi kaç resmi
aklım durdu ya :(şuan gördükleriniz içinizi çok yaktı ama ben o resimleri gördüm bunlar o kadar acıtmadı beni, yani resimleri koyamadım:(

bende bu konuyla ılgılı bazı slytlar var ama ofıs programım olmadıgı ıcın slaytları acamıyorum bu yuzdende buraya koyamıyorum ya gercketen bu olaylar tuyler urpetıcı seyler gordukce yada duydukca tuylerım dıken dıken oluyor ve kendımden gecıyorum bı anda ıysallah en kısa zamanda bu olaylar kapanır ve bır daha hıc yasanmaz :S:S

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks