ÝslamSever
New member
Erkek adam çalışır !!!
Bizmi değiştik Dinmi değişti? Kadın hiçbir şekilde çalışamaz, kadının yeri evidir, kocasının hizmetçisidir, çocuğunun eğitmenidir. Kadın herhangi yabancı bir erkekle telefonda dahi konuşamaz (zaruret hariç), selam,günaydın,iyi akşamlar,merhaba gibi kelimeler kullanamaz söyleyemez. Nasıl olurda kadın çalışırda bir erkekle muhattap olmaz? İslamiyet kadına ev bütçesine yardım yükü yüklemedi. Kadına kocası bakar,kocası yoksa eğer muhtaçsa kadına anası babası kardeşleri bakar, onlarda yoksa akrabaları bakar, akrabalarıda yoksa devlet bütçesinden maaş bağlanır. İslamiyet medeniyetin taa kendisidir.
Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o, şüphesiz bir hayasızlıktır, kötü bir yoldur.” (İsra: 32)
Allah c.c. zina yapmayın demiyor, zinaya yaklaşmayın diyor. Kadının çalışması zinaya yaklaşmaktır. Bu benim görüşüm değil, İslamiyet'in görüşüdür. Herkes kendi kendine bir fikir üretmesin.
Kadını kendi hizmetçisi gibi gören bir zihniyet ile ne konuşulabilir ki
Telefonda bile konuşamaz , merhaba iyi akşamlar iyi günler bile diyemez bir zihniyetle ne konuşulabilir
Kadınına bu kadar güvenmeyen bir zihniyetle ne konuşulabilir ki
Bu kadar korkmayın , Türk kadınları kötü kadın değildir ; biraz güvenmeyi öğrenin.Sokağa çıkan her kadın fuhuş yapacak değil.Fuhuş yapan kadın evde oturarak da yapar hiç merak etmeyin.Kadınlarımıza ve toplumumza güvenmeliyiz.
saygıdeğer Selim Bey Suidi Arabistanda sokakta herhangi bir kadınla konuşamazsınız, adres soramazsınız. Türkiye Cumhuriyetin'de yaşıyoruz. Resmi bir daireye gittiğinde işin görülmesi gerekiyor. Kadın memur var konuşmayacakmısın, Kadın hakim veya savcı sana sorduğunda konuşmayacakmısın, Şu an resmi dairede çalışanların çoğu masa başındakiler bayandır. Vergi dairesi her yerde görünüyor. Büyükşehirleri anlatmıyorum her yer hemen hemen böyledir. Senin söylediklerin doğrudur. Katiyyen doğrudur. Kuran-ı kerim ve onu yaşayışı ile bize anlatan Peygamberimiz (sav) örnek olarak yaşamamız gerektiğini akıl sahipleri bilmektedir. Bu dünya imtihan dünyası, Osmanlı Devleti ecdatlarımızda yaşantılarıyla kültürleriye bütün dünyaya örnek olmuşlardır. Evet peki Selim Bey Osmanlı Devleti ne oldu ? Suudi Arabistan ne durumda Kendi ülkemide görüyorum. Ben şu anda bütün hepsini canlı şahit olarak görüyorum. Daha önce konulmuş kuralları hiçe sayarak sokağa çıkıpta kave kave dolaşıp kahvelerde oyun oynayan insanlara hadi çık söyle yaptığınız yanlış de o zaman Selim Bey. Git anlat hadi. Genelevlere git anlat, kamyon kamyon içki giriyor şehirlere git anlat meyhanelere, cezaevlerinin kapasitesi 300-500 ken iki mahkum istihdam haddinden en az iki katı mahkum tutuklular yatıyor, git anlat. Ben bir ilköğretim din öğretmeni gördüm beraber yolda eşiyle yürürlerken eşinin elbisesi yırtamçlı kilotunun görünmesine az kalmış git anlat hadi. İmam namaz kıldırıyor sonra meyhaneye gidiyor biz bu kadarına gidip farkedersek o kadar da uzun boylu değil diye anlatırız. Ama siz bu kadar ısrarla yazıyorsanız demmekki yukarıda belirtiğim hususları yerine getir. Sadece yazma çık anlat insanlara. bu gün evlilik çatısı korunması gereken çocukların geleceği düşünülmesi gereken bir müssesedir. Rızıkları ALLAH verir, başımıza bir felaket herhangi beklenmedik bir durum geldiğinde bütün planlarımız birikimlerimiz yok olabilir. Merhametlilerin en merhametlisi ALLAH bütün kullarına merhamet eder. Öyle olmasaydı, ne İngiltere ne Amerika ne Çhinde yaşayan insanlar şu an yaşıyor olmaz hepsi helak olurdu.