Simpsonların evrimi:)

Biraz gulunc olabilir, ama bunu izleyen milyonlarca cocugun aklina evrim teorisini yerlestirmek icin cok iyi bir metod secmisler!!!
Avrupada zaten evrim teorisi yuzde yuz gercekmis gibi yansitiliyor. Okullarda bile bu var!!!

Haklısın kardeşim..Çok uzak değil, bundan 10 sene önce kupon biriktirip aldığımız Gelişim hachatte ve Meydan Loures ansiklopedilerinde bile "bilimsel gerçek" olarak lanse edildi...Rabbim kalp gözümüzle gören kullarından nasip eylesin inşallah!...

çizgifilm izlemiyordum uzun zamandır:)
çok mutlu oldum teşekkür edrim
ayrıca evet çocuklar için çok çok sakıncalı size katılıyorum çünkü yani inanırlar seviyolar zaten çizgifilm izlemeyi..

Haklısın kardeşim..Çok uzak değil, bundan 10 sene önce kupon biriktirip aldığımız Gelişim hachatte ve Meydan Loures ansiklopedilerinde bile "bilimsel gerçek" olarak lanse edildi...Rabbim kalp gözümüzle gören kullarından nasip eylesin inşallah!...

Aammiiiiiiinnnnn..........

tesekkürler barıs kardes...

Biraz gulunc olabilir, ama bunu izleyen milyonlarca cocugun aklina evrim teorisini yerlestirmek icin cok iyi bir metod secmisler

her zaman ki gibi kardesim..!

""beyinleri nasıl uyusturup vermek istediğimiz mesajı nasıl verebiliriz""in kavgasını veriyor adamlar..!

selametle..

katılıyorum arkadaşlar
evrim teorisi adı üstünde sadece bir teoridir.
kesinlikle gerçekmiş gibi gösterilmemelidir.
yapılması gereken, böyle bir görüşün de bulunduğunu öğretmektir.
bunun gibi kanıtlanmamış bir şeyin kesinlikle varolduğunu söylemek sorumsuzluktur.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks