Sigarani söndürme sakin

• Konbuyu başlatan hüma-gül
  • Başlangıç tarihi
H

hüma-gül

Guest
"ŞUAN PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V.) GELSE ;

ELİNDE SİGARA O'NA BAKMAYA CESARETİN VARSA ;

VE DE UTANCINDAN YERİN DİBİNE GEÇMEYECEKSEN ;

VEYA ; SİGARA İÇERKEN AZRAİL (A.S.)'IN GELİP CANINI ALACAĞINDAN KORKMAYACAKSAN;

angry.gif
angry.gif
SİGARANI SÖNDÜRME SAKIN!!!...
angry.gif
angry.gif

Cok sukur oyle alışkanlıkarım yok..............
ve ŞUAN PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V.) GELSE...

gözlerim yaşla dolar...ona sarılırım...............kalbim yerinde durmaz.........

Sigara Içen Kişi Dünyanin "En Gereksiz" Insanidir

Bir başka konu başlığındaki kimseyi kusurundan dolayı ayıplamayın başlıklı konuyla ilgili çok güzel yorumlar yazan arkadaşlarımızın böyle bir lafı etmesi bana göre doğru değildir

bence kardeslerimizin sigarayi birakmasini saglicak en guzel yontemi humagull abla bulmus.kim efendimizin sav min karsisinda elinde sigara dayanmak ister ki...

Bir başka konu başlığındaki kimseyi kusurundan dolayı ayıplamayın başlıklı konuyla ilgili çok güzel yorumlar yazan arkadaşlarımızın böyle bir lafı etmesi bana göre doğru değildir

seni kirdiysak cok cok özür dilerim lotus keske sözlerimiz caydirici olsa maksadimiz budur.eger gercekten yanlis anlasilma olmussa tekrar özür dilerim.

Lotus kardeşim sigara içen bir kimsenin benim gözümde bir gram değeri yok..

Bu bir kusur değil intihardır..Bunun bahanesi olmaz kardeşim...

Küçük yaşta bir çocuk, küllük gibi kokan bir babanın(annenin) ağız kokusunu çekmek zorunda değildir..Onunla aynı havaya solumak zorunda değildir..

Bu işin sonucunu bile bile yapanda AHMAK'tır..Bunun bağımlılıkla uzaktan yakından bir alakası yok..Bu tamamen irade meselesidir..İmanı zayıf ya da tam oturmamış insanlar sigara içerler..

Allah'ın bahşetmiş olduğu tertemiz havayı kirletemezsin..Ne tertemiz ciğerleriniz , ne de bembeyaz dişleriniz böylesi bir zulmü haketmiyor..(Kusura bakmayın bu konuda çok hassasım..sözüm meclisten dışarı)

kesinlikle hemfikirim...selam ve dua ile..

"ŞUAN PEYGAMBER EFENDİMİZ (S.A.V.) GELSE ;

ELİNDE SİGARA O'NA BAKMAYA CESARETİN VARSA ;

VE DE UTANCINDAN YERİN DİBİNE GEÇMEYECEKSEN ;

VEYA ; SİGARA İÇERKEN AZRAİL (A.S.)'IN GELİP CANINI ALACAĞINDAN KORKMAYACAKSAN;

angry.gif
angry.gif
SİGARANI SÖNDÜRME SAKIN!!!...
angry.gif
angry.gif

nice Allah dostlarını gördüm, elinden sigara düşmez...Peygamberimiz (sav) karşıdan geliyor olsa, sigaramı son nefes çeker, sorna söndürüp, en yakın çöpe atardım, çöp yoksa cebime kordum, Rasulullah (sav)'ın önünde yere çöp atılmaz, sanki Allah'ın huzurunda atılır da!!! Azraile gelince, zaten o geldiğinde biz gitmiş olacağız!!! bu arada ben sigara içmiyorum...

Lotus kardeşim sigara içen bir kimsenin benim gözümde bir gram değeri yok..

Bu bir kusur değil intihardır..Bunun bahanesi olmaz kardeşim...

Küçük yaşta bir çocuk, küllük gibi kokan bir babanın(annenin) ağız kokusunu çekmek zorunda değildir..Onunla aynı havaya solumak zorunda değildir..

Bu işin sonucunu bile bile yapanda AHMAK'tır..Bunun bağımlılıkla uzaktan yakından bir alakası yok..Bu tamamen irade meselesidir..İmanı zayıf ya da tam oturmamış insanlar sigara içerler..

Allah'ın bahşetmiş olduğu tertemiz havayı kirletemezsin..Ne tertemiz ciğerleriniz , ne de bembeyaz dişleriniz böylesi bir zulmü haketmiyor..(Kusura bakmayın bu konuda çok hassasım..sözüm meclisten dışarı)[/b]

Şu anda sigara içiyorum. Elhamdülillah Müslümanım

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks