seytanı sevındıren bır kac cumle

fetih

New member
1. Bir defayla bişey olmaz..

2. Daha genciz ..

3. ALLAH kalp temizliğine bakar..

4. ALLAH ile kul arasına girilmez..

5. Emekli olduktan sonra..

6. Zaman size değil siz zamana uyun ..

7. Birşey olmaz ALLAH affeder ..

8. Bu kadar günahtan sonra, biraz zor affedilirsin ..

9. Fazla düşünürsen kafayı yersin..

10. Cehennemde bir süre yandıktan sonra cennete girmeyecekmiyiz sanki ..
( sanki kibrit cöpünün atesine dayanabiliyormusuz gibi )

11. Biz büyüklerimizden böyle gördük ..

12. Aman ha dikkat edin beyninizi yıkamasınlar..

Bunları günlük hayatta ne kadar çok duyuyoruz değil mi?

Sahibinin tasmasını bıraktığı bir köpek hem de yırtıcı bir köpek ani bir yönelişle size saldırsa ne yapardınız?!
"-Hey arkadaş tutsana şu köpeğini" mi derdiniz; yoksa köpekle bi boy ölçüşmeye mi girerdiniz?!
Haliyle her aklı başında insanın yapacağını yapar ve köpeği sahibine şikayet ederdiniz...
Köpeğin sahibi de " Hoşta" der ve köpek de sahibinin sözünü dinler uslu uslu dizinin dibine kıvrılırdı.

Azizler şeytan vahşi bir köpektir, saldırır acımadan; kîni çoktur insan cinsine ve çok güçlü bir düşmandır aslına bakarsanız...
Onunla kavgaya girmeye gerek yoktur, ısırır; en iyi ihtimalle de ona kafa tutarsanız bi yerinizde unutulmaz bir iz bırakır.
Şeytanın sahibi Allah Azze ve Celle'dir, onu O'nun Sahibi'ne havale etmek en iyi çözümdür. Yani Allah Teala'ya şikayet etmek...

Bu sığınışın keyfiyeti:

Eûzu billahimineşşeytânirrâcîm veya Eûzu bikelimâtillâhi t tâmmâti min şerri mâ halaka gibi istiâze dualarıdır.
Şeytanın da Rabbi olan Allah Teala, bu sırlı dualarla kendine yönelen kulunun yönelişine icabet eder ve şeytanı o kuluna karşı etkisiz hale getirir.
Keyfinize bakın, yeter ki hakiki ma'bud ve mahbub'un; sığınak ve kurtuluş menbaının Allah Teala olduğu fikreyle her zaman O'na sığının...

şeytanla cedele girmeyin, o ciddi bir düşman ve bilgin bir sosyologtur. Hazreti Adem aleyhisselam'dan bu yana her insan üzerinde geniş etüt ve araştırmaları olan, insanın zaafiyetleri ve nefsin istekleri hususunda kapsamlı saldırı planları geliştirmiş bulunan bu aleyhillane ile uğraşmayın.
Onu direkt Sahibi'ne şikayet edin...

bir daha mı geleceğiz bu dünyaya!!!
öbür tarafa kim gitmişte haber yollamış sanki?
hele bi işe gireyim sonra evlenelim de ondan sonra bakarız...
ekmek parası !!!

Rabbim affına sığınıyorum...affet

Allah(c.c) razı olsun..
Büyük günahların azabını düşünmeden önce küçük günahların farkına varılması gerektiğini kanatindeyim..

evet ne kadar da çok kullanılıyor. şeytanın görevi insanı kandırmak ben ona kızmıyorum o işini görevini yapıyor asıl bize ne demelibiz ona uymak için şeytanı dahi uyutuyoruz. Allah yar ve yardımcın olsun

Seni dün günlük islerini yaparken gördüm. Namaz kilmadan, duaetmeden bir günü daha geçirdin. Hatta yemek yerken ve yatarken bile dua etmek için vakit ayirmadin. Çok nankörsün! Seninle gurur duyuyorum.Benimle oldugun için çok mutlu oldugumu söyleyemem.Hatirliyormusun?Senelerdir beraberiz ama seni hala sevmiyorum. Dogruyu söylemek gerekirse: Senden nefret ediyorum.
Allah beni cennetten attigi için bende seni kullaniyorum. Seni de Allah'in bana yaptiklarini ödetene kadar kullanacagim, ondan sonra sende defolup gidebilirsin.
Biliyormusun aptal. Allah seni seviyor, ama sen hayatin boyunca benimyanimdaydin. Bunun içinde seni ödüllendirecegim. Hayatinin berbat olmasini
saglayacagim. Biz ikimiz beraber kaldikça bu Allah'i çok üzecek.Zamansenin hayatini kimin yönlendirdigini O'na gösterecek. Ve bu senin sayende olacak.
Geçirdigimiz güzel günleri hatirla, insanlari nasil hor görüyorduk,
onlara küfür ediyorduk, çilgin partilere gidiyorduk, hirsizlik
yapiyorduk, nasil iki yüzlü davraniyorduk, cami'ye gitmiyorduk, dedikodu yapiyorduk.....
Bunlarin hepsini kaybetmek istemezsin degil mi?
Hadi gel aptal! Sonsuza dek beraber yanalim! Senin için çok seyler
düsünüyorum.
Bu mektupu sana ne kadar deger verdigimi söylemek ve hayatinin büyükbir parçasini kullanmama izin verdigine tesekkür etmek için yaziyorum.
Aptal, bazen sana çok gülüyorum. Öyle salakliklar yapiyorsunki, benimbile migdemi bulandiriyorsun. Sen böyle devam et. Yeni nesileyalanciligi, aldatmayi, kumari ve cami yerine diskolara gitmeyi ögret.

Sen bunlari onlarin yaninda yap ki onlarda seni örnek alsinlar. Birzaman sonra onlarda aynisini yapacaklardir. Çocuklar böyle iste.
Neyse, simdi gitmeliyim ama birkaç saniye sonra tekrar seni görmeyegelecegim. Azicik aklin olsaydi tövbe etmek için biryerlere giderdin veyasayacak oldugun bir kaç seneyi de Allah'la beraber geçirirdin.
Bir kimseyi uyarmak karakterimde yoktur aslinda, ama seni taniyorum.Sen zaten benim yanimdan ayrilmazsin. Senin yasinda olan bir insaninhala günah islemeye devam etmesi saçmalik olsada. Sakin beni yalnisanlama, senden hala nefret ediyorum, ve bu böyle devam edecek. Ölüm bizi bulusturana kadar.....

Seytan

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks