Sert Erkek...:)

arzuhal

New member
k0156hz7.jpg

muhahahaha.gif
54.gif

Çamaşır asanın tipi değil ama hareketleri aynen bana benziyor, :)nerden de buldunuz.

Anlamak ne demek, alasını yaparım, yer silerim, ütü yaparım, yemek yaparım, bulaşık yıkarım, ne iş olsa yaparım abi... Yeter ki Allah can sağlığı versin... :)

Mücahid forum için daha çok veriyor. Ama sizi de kırmak istemem, Mücahid izin verirse olur, ama sigortada isterim haa... :)

işte beyler temizlik yapmaya kalksa böyle oluyor desene:) sigorta filan.. ben en iyisi bizim fatmayı çağırayım sigorta falanda istemiyor hem mücahid abide kızmaz gene bana belki:))

Bekir üstad kabul etseydin 50 Ytl yi çok kırıldırdım.O zaman size ücrette haksızlık yaptığımızı düşünürdük :) Tebrikler müslüman kişinin kanaatkar olduğunu cümle aleme deklere ettin.Bu arada abi ek iş yapabilirsiniz ta ki IslamForum - Ne Olursan Ol Gel in payını verin :) Malum AR-GE ye kaynak lazım.Proceler var.Zihni sinir tarzında :) Ve bize sponsor ve finansör lazım. :D:cool:

Bekir üstad kabul etseydin 50 Ytl yi çok kırıldırdım.O zaman size ücrette haksızlık yaptığımızı düşünürdük :) Tebrikler müslüman kişinin kanaatkar olduğunu cümle aleme deklere ettin.Bu arada abi ek iş yapabilirsiniz ta ki IslamForum - Ne Olursan Ol Gel in payını verin :) Malum AR-GE ye kaynak lazım.Proceler var.Zihni sinir tarzında :) Ve bize sponsor ve finansör lazım. :D:cool:

Görüyorsun abi zaten, bu procelerden haberdar olduğum için ilan astım, kendimi prezante ediyorum, ne iş olsa yaparım diyorum, denetimler belki biraz aksar, onun içinde gece mesaisine kalırım, can sağolsun:)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks