Selamun aleykum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakkınızı helal ediniz lütfen sakın yanlış anlaşılmasın diyeceklerimden :=)

forumu biraz incelediğimde baktımki 2004 yılından beri forum açık galiba forum genelinde neden paylaşım az olmuş bunu merak ettim tekrar hakkınızı helal edin yanlızca merak

Aleykümselam; konular kendilerini zaman zaman yinelediklerinden, önceki yıllara ait konular sunuma kapatılmaktadır.

rep puanlari kaliyor, fakat mesaj sayilari düsüyor haliyle.

A.SELAM kardeşim. hoşgeldiniz.

bir üye olarak şöyle diyim. bu forumda açıkcası öyle rep mep muhabbetleri pek olmuyor.

varsada ben görmedim..:rolleyes:

selametle..

yani açıkcası ben daha önceleri takıldığım forum siteleri bir sene den sonra kapanıyor ki ben ki kapanan forumlarda yaklaşık7 bin paylaşımım olmuştu beni üzen bu kadar paylaşımım için hiç arşiv yapamamamdır

bu soruyu sormamdaki sebeb bu kardeşim az olsun öz olsun ama istikrarlı bir forum ve bu forumun içersinde bilgi paylaşmak ve bilgilerden istifade edebilmek

yoksa rep yadabaşka bir şey aradığımdan değil buraya tefavuk olarak geldim ama biraz olsun çekiniyor geldiğim bu forum kapanacakmı diye umarın anlıyorsunuzdur :=)

Forumda arsiv bölümü mevcut, forum Allahin izni ile 2001 yilindan beri internette varligini sürdürüyor ve sürdürmeye calisacaktir. 2002 yilindaki forumun arsivi görebilirsiniz linkten

Islam Forum :: Ana Sayfa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks