Şehitlerimize;

MekSeLina

New member
sehit2.jpg

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

Dizeleri ile istiklalini kazanan aziz vatanın bir köşesinden gelen mermi sesleri, millet olarak bizi canevimizden vurdu.

Biliriz ve iman ederiz ki, bir ölür bin diriliriz. Ölürsek şehid kalırsak gazidir ismimiz. Ne Yorgo'dur ne Vasili...

MUHAMMED Ümmeti Mehmed'dir ismimiz

Sevgil kardeşlerim! Bu menfur olayda hayatını kaybederek şehadet şerbeti içen Mehmetçiklerimiz için hatim açıyoruz. Cüz almak isteyenler zorlanmadan okuyabilecekleri kadar cüz alsınlar ve kısa zamanda bitirelim inşaallah.​

• [*]1. Cüz - kevni-kavseyn
    [*] 2. Cüz - samanyolu
    [*] 3. Cüz - samanyolu
    [*] 4. Cüz - samanyolu
    [*] 5. Cüz - MekSeLina
    [*] 6. Cüz - gizemli_0
    [*] 7. Cüz - bcetin811
    [*] 8. Cüz - bcetin811
    [*] 9. Cüz - bcetin811
    [*]10. Cüz - takyon
    [*]11. Cüz - takyon
    [*]12. Cüz - takyon
    [*]13. Cüz - takyon
    [*]14. Cüz - takyon
    [*]15. Cüz - ebubekr
    [*]16. Cüz - samanyolu
    [*]17. Cüz - sıla1
    [*]18. Cüz - samanyolu
    [*]19. Cüz - samanyolu
    [*]20. Cüz - samanyolu
    [*]21. Cüz - samanyolu
    [*]22. Cüz - samanyolu
    [*]23. Cüz - samanyolu
    [*]24. Cüz - samanyolu
    [*]25. Cüz - samanyolu
    [*]26. Cüz - sıla1
    [*]27. Cüz - Mekselina
    [*]28. Cüz - takyon
    [*]29. Cüz - takyon
    [*]30. Cüz - Mücahid

2 3 4.cüzleri ben okurum.arkadaşlar hep birlikte inşallah kısa sürede bitirelim. şehitlerimizin ruhu şad olsun.askerlerimize rabbim iman kuvveti versin.

Duyarlılığınız için teşekkürler MekSeLina.İnşallah kardeşlerimiz cüzleri çabuk paylaşırlar.
Allah razı olsun.
Allah VATANIMIZA zeval vermesin.

7-8-9'u da ben alayım inşallah..Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine sabır diliyoruz..Allah(c.c) mehmetçiğin yar ve yardımcısı olsun..

bütün mümin kardeşlerimizin yüreği yandı ama seviniyorum rabbim herkese şehitlik nasip etmez ümidimiz rabbim bizlerede şehitlik nasip eder inşallah ama diliyorumki başka canlar yanmasın:4_9_8:

canım ben sık sık giremiyorum 15.cüz de kalmıştı 16.yı aldım ve okudum iki kere okunmuş oldu o zaman nasip öyleymiş.okumaya başlamadan önce yazalım inşallah.Allah kabul etsin.

25 cüzüde ben alıyorum
arkadaşlar gayret edelim az kaldı bitirelim hep beraber şehitlerimize ve tüm ölmüşlerimize duasını bağışlayalım.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks