Şaşıracağınıza %100 Eminim

fetih

New member
11 Eylul olaylarinda ikiz kulelere carpan ucaklardan birinin
ucus numarasi Q33 NY imis.

Simdi bir word belgesi aciyorsunuz tertemiz, bu rakam ve harften
olusan ucus numarasini kopyalıyorsunuz.
Daha sonra bu yaziyi karakter buyuklugunu 72 (en buyuk) yapiyorsunuz.
Yazi karakterini de "Wingdins" olarak ayarliyorsunuz.
SASIRACAKSINIZ... emin olun

İşte Çıkan İşaret:

Q 33 NY

bir uçak, önünde 2 tane bina ve yanda da kurukafa ile yahudilerin sembolü...

adszgf4.png

Neyse, uçuş numarası aynı olmasa bile şekil çıkıyor işte :)
Elin oğlu imzasını atmış..

selametle..

zaten bunlar planlı programlı yapılan şeylerdir kısacası islam ülkelerine haçlı savaşları yapılacaktı oda yapıldı

Hayır abi, ne mucizesi:)

Benim demek istediğim bi şekilde Yahudi simgesi çıkıyor. Yoksa değil tabiki. Bu bir oyun bile olsa-ki bende öyle düşünüyorum- bize kendi simgesini bir kere daha gösterdi. İmzadan kastımda bu zaten.

selametle..

Hayır abi, ne mucizesi:)

Benim demek istediğim bi şekilde Yahudi simgesi çıkıyor. Yoksa değil tabiki. Bu bir oyun bile olsa-ki bende öyle düşünüyorum- bize kendi simgesini bir kere daha gösterdi. İmzadan kastımda bu zaten.

selametle..

Bense konu hakkinda aklin yolu bir dedim yani olmayani göstermek oyun dahi olsa bilmiyorum artik...

Hani toplumlarda etki için korku psikolojini kullanır ordular/yönetimler felan. Bu manada diyorum. Bak biz herşeyi planladık üstümüze güç yok gibi. Ancak, bunun üstünde Allah'ın hakim olduğunu (İbrahim 46) bildiğimiz için farketmiyor. Şimdi, reklamını öyle ya da böyle yapıyorlar. Oyun budur. Yoksa güç bizden yana inş. abi:)
Yani aslında senden farklı düşünmüyorum abi. Ama biraz farklı yolalrdan gittik ifadeye. O yüzden karışıklık oldu. Yoksa sorun yok zaten.

selametle..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks