Sami Yusuf Konserine...

tarik1987

New member
SAMİ YUSUFUN BURSA VEYA İSTANBULDA BİR KONSERİ İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNDUM. ANCAK BUNU İÇİN BAZI KARDEŞLERİMİN DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR. DESTEK DERKEN MADDİ ANLAMDA DEĞİL.
SADECE BULUNDUKLARI YERDE DAVETİYE DAĞITIMI VE SATIŞI, ETRAFINDAKŞİLER BUNU DUYURMAK.
sevgiyle kalın...

Selamun Aleykum.seve Seve Yardimcim Olmak Isterim Boyle Bir Konser Gerçekten çok Güzel Olur.hayranlariyla Buluşmasi Guzel Bir Fikir.be Istanbuldaki Konseri Icn Elimden Geleni Yapmak Isterim Dua Ile Selametle Kalin....

konser ya istanbulda ya da bursada olur diye dusunuyoırum. bursada olması benim için daha kolay. işin buyuk bolumunu ben ve arkadaşlarım hallederiz. ama istanbulda yapmak istersek bu konserin (benim istanbul da bu iş için yeterli çevrem olmadığı için) organizasyonunda gerçekten ciddi anlamda yarıdmcı olacak arkadaşalra ihityacım vardı. malesef beklediğim desteği henuz bulmuş değilim. 24 saat oldu ben ilanı bırakalı ama sizden başka da destek vermek isteyen olmadı. biraz daha bkleyip bu sevdadan vazgeçerim herhald.
hayırlsı olsun. ilginiz için teşekkurler.
sevgi,saygı ve muhabbetle...

memleket sivas olsaydı bu iş için doğru yerdesin derdim ama maalesef ya istnbul yada bursa diyosun bu benim için imkansız işte memleket sivas olsaydı konseri hazır say dicektim abim zamanında çok uğraştı bu işlrle ama senin için dua ederim bir an önce grekli desteği bulur halledersin inş şimden kolay gelsin...:)

ya aslında bursada olursa ben gelemem arkadaslarım var ama gelemem
istanbul olsaydı yada afyonda üniv. acilcagı zamn yapsaydınız adım kadr emınm konser alanını dolardı arkadslar sayesınde ama bursa da yaprsn dıcek brsey yok
allah yardımcınz olsun

Naz Desteğin Için Teşekkurler.
Konserin Bursada Yada Istanbulda Olmasi Gerekyor. Bakarsin Işi Buyuturruz Ve Bir Gun Sivas Ta Da Yapariz Bir Konser. O Zaman Yardimini Esirgemezsin Herhalde Bizden.
Allah!a Emanet ...

söz sana protokolden bir yer ayırıcam. sen şimdi dua et de şu işi konseri bursa da yapma işini becerebileyim.duan yardımcımızdır...bundan emin ol..
allaha emanet..

inş Bursada da yaparsın İstanbulda da daha sonrada açılır gezersin illeri...:cool:
tabi ilk durak SİVAS....;) bu arada saol protokol için...

Davetlimsiniz

Davetlimsiniz

HAMDOLSUN Kİ NETİCEYİ ALDIM.
YARIM SAAT ÖNCE HERŞEY TAMAMLANDI VE ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ KONSER YAPILACAK.

11 EYLUL 2007 SAAT:18 00 DE BURSA ATATURK KAPALI SPOR SALONUNDA Kİ "SAMİ YUSUF KONSERİNE VE SEMAZEN GÖSTERİSİNE" TÜM ARKADAŞLARIMIZ DAVETLİDİR. :)
allah'a(cc) emanetsiniz....

ben daha yeni gördüm yazıyı kusura bakma
elimden gelecek birşey olursa ben de yardım ederim ama diğer sefere inşallah...

Vakit Akşam

Vakit Akşam

Yok mu Hiç Bursali Yada Istanbullu. Yada Başka Bir şehirliden Kimse Gelmiyor Galiba Konsere.
Sağlik Olsun Bende Resimleri Atarim Sizlere
Aeo...

dualarınızı esirgemezsiniz inşallah. çünkü ilk kez böyle bir organizasyonun yükünü kaldırıcam.
dua ile...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks