S.A

zalim09

New member
Selamun Aleykum kardeşlerim abilerim ablalarım sitenize yeni üye oldum siteye girdiğimizde selam vereceğimiz,çıkarkende ALLAH a emanet olun diyeceğimiz bir başlık bulamadım ya da ben göremedim eğer yoksa uygun bir yere açalım veya ilgili kardeşlerimiz açsın inşALLAH Yaradının selamını vermiş oluruz hiç değilse hakkınızı helal edin...

Selam ve Dua İle

es selamün aleyküm:)(yanlız ben giriş yaptım onun selamıydı...)

Aslında yoklama yapsak..ve her gelen selam verip üye numarasıyla burda desin:) ilköğretimde olduğu gibi:)

Ben bulamadım ama Seyfullah abi bizlerin üye numarası varmı?

diriliş kardeş her yerin her şeyin bir adabı vardır bilmediğimizden bilen kardeşlerimize ilettilk biz yeni olduğumuzdan yoksa açıp açmamak mühim değil bir düzen varsa oma icap etmek önemlidir bilmediğin şeyi bilenden öğreneceksin bak nasip oldu sende benden bunu öğrendin artık:)

Selam ve Dua İle

diriliş kardeş her yerin her şeyin bir adabı vardır bilmediğimizden bilen kardeşlerimize ilettilk biz yeni olduğumuzdan yoksa açıp açmamak mühim değil bir düzen varsa oma icap etmek önemlidir bilmediğin şeyi bilenden öğreneceksin bak nasip oldu sende benden bunu öğrendin artık:)

Selam ve Dua İle

Çok önemli bir bilgi oldu, Allah razı olsun..
Yalnız tanımadığınız -arkadaşınız olmayan- insanlara hitap ederken biraz daha özenli olursanız, en azından "sen" demezseniz daha iyi olur sanıyorum, siz de bunu öğrenmiş olun artık :)

hayır tanımıyorum tanısam isimle hitap ederdim!

Tanışalım o zaman hepimiz kardeşiz ortak bir amaçta aynı paydada birleşmişsek sen ben o ne önemi var gönüller bil olmalı hepimiz aciziz bu fani hayyatta zalım kardeş demişsin işte tanımışsın beni uzatmaya gerek yok selam ve dua ile hakkınıda helal et

s.aa efendim..hayırlı geceler cümleten..

1- De ki; "Sığınırım ben, karanlığı yarıp sabahı ortaya çıkaran Rabbime.

2- Yarattığı şeylerin şerrinden.

3- Karanlığı çöktüğü zaman gecenin şerrinden.

4- Düğümlere üfleyip tüküren büyücü kadınların şerrinden.

5- ve hased ettiği zaman hasedcinin şerrinden."

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks