Rusya'da yer altından gelen ilginc ses [ acı ceken insan sesi ]..

ayna44

New member
baya bir zaman once oldu bu olay belki bilmeyenler wardır:
Rusyada bir kac bilim adami yeralti tabakalarindaki kirilmalarin sesini kaydetmek icin 14.4 kilometre kuyu kaziyorlar ve bu dinleme cihazlarini yerlestiriyorlar. Ilkinde cok zayif frekansta insan sesini duyuyorlar ama boyle bir seyin mumkun olmayacagini dusunduklerinden ilk etapta bu yerlestirdikleri cihazdan gelen sesler olabilecegi kanaatine variyorlar. Daha sonra daha yuksek frekanstaki sesleri algilayabilecek cihazi yerlestirdiklerinde hayrete dusuyorlar çünkü yerin dibinden milyonlarca insanin ciglik seslerini duyuyorlar. Çogu bilim adami isini birakiyor. Bilimadamlarının bazıları bunun mezarda azap çeken ölülerin sesi olduğuna bazıları ise cehennemin sesi olduğuna inanıyor. Olaydan sonra bilimadamlarının bazıları psikolojik tedaviye alındı. İşte o ses kaydı. Ama lütfen 16 yaşından küçükler ve psikolojisi zayıf olanlar dinlemesin.

link: http://www.kayaardi.com/hellscreams.mp3

Alıntıdır... sızınle paylasmak ıstedım...

konu hakkında bılgılerınızı..paylasabılırsınız....

selam ve dua ıle kalın ...
selamun aleykum....

Einsteyn'in izafiyet teorisine göre Yoktan hiç bir şey varolmaz, var olan da yok olmaz. Sesler de yok olmuyor, şu an ben bir kelime yazdım, klavyede sesler geliyor, işte bu ses yok olmuyor, Rusya'da yer altından gelen sesler de böyle, daha önce var olan sesler yer altından çıkıyor, Buna bilim adamları bu şekilde bir bilimse açıklama getirmişlerdi.

gerçekten çok saçma.islam inancıyla da ters zaten öyle değil mi? çünkü insanların cennete ya da cehenneme gönderilmesi mahşer gününden sonra olacak.

evet haklısınız insanların cennete veya cehenneme gönderilmesi mahşer gününden sonra olcak ama kabir azabı diyede birşey var unutmayalım
İbnu Ömer radıyallahu anhümâ anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Sizden biri ölünce, kendisine akşam ve sabah (cennet veya cehennemdeki) yeri arzedilir. Cennet ehlinden ise, (yeri) cennet ehlinin (yeridir), ateş ehlinden ise (yeri) ateş ehlinin (yeridir). Kendisine:

"Allah seni Kıyamet günü diriltinceye kadar senin yerin işte budur!" denilir."

Buhârî, Cenâiz 90, Bed'ü'l-Halk 8, Rikâk 42; Müslim, Cennet 65, (2866); Muvatta, Cenâiz 47, (1, 239); Tirmizî, Cenâiz 70, (1072); Nesâî, Cenâiz 116, (4, 107).

arkadaşlar
bunlara inanmayın

YER ALTI MAĞARALARINA GİDEN VARSA ARANIZDA OTURUP DİNLERSENİZ BU GİBİ SESLERİ ÇOK NET Bİ ŞEKİLDE DUYARSINIZ VESSELAM

SELAMETLE.....

Einsteyn'in izafiyet teorisine göre Yoktan hiç bir şey varolmaz, var olan da yok olmaz. Sesler de yok olmuyor, şu an ben bir kelime yazdım, klavyede sesler geliyor, işte bu ses yok olmuyor, Rusya'da yer altından gelen sesler de böyle, daha önce var olan sesler yer altından çıkıyor, Buna bilim adamları bu şekilde bir bilimse açıklama getirmişlerdi.
yoktan hiçbirşey varolamazsa biz nasıl olduk çamurdan veya kan pıhtısından yada ufacık bir spermden. bu Allah(c.c.) ın ilminin tamamen tersi bir teori. bilim adamlarına gelincede onlar zaten herşeyin doğadan geldiğine inanır( hepsi değil ama çoğu) .
bilim adamları mucize diye birşeyin olmadığını söylerler ve böyle mucizeleride kendi ilimlerine görede yorumlarlar ki kimsede tanrı inancı kalmasın. çünkü kendileri nasıl inanmak isterlerse milletide o yöne çekmek isterler. arkadaşlar lütfen dikkat edelim.

gerçekten çok saçma.islam inancıyla da ters zaten öyle değil mi? çünkü insanların cennete ya da cehenneme gönderilmesi mahşer gününden sonra olacak.
gaybı Allah(c.c.) bilir. kimse bilemez ahireti eğer bilselerdi burda olmazlardı. o yüzden öteki dünya hakkında kim yorum yaparsa yapsın; senin gibi, fazla bir şey bilmiyordur. yani herkes aynı bilmeme bilgisine sahiptir.

arkadaşlar bu konu buraya konulmamalıydı bile!!
bu sesleri kayıt edip vermek o kadar kolayki.......
uğraşmamız gereken daha ciddi ve daha fazla gerçekçi konular var diye düşünüyorum saygılar,dua ile...

yoktan hiçbirşey varolamazsa biz nasıl olduk çamurdan veya kan pıhtısından yada ufacık bir spermden. bu Allah(c.c.) ın ilminin tamamen tersi bir teori. bilim adamlarına gelincede onlar zaten herşeyin doğadan geldiğine inanır( hepsi değil ama çoğu) .
bilim adamları mucize diye birşeyin olmadığını söylerler ve böyle mucizeleride kendi ilimlerine görede yorumlarlar ki kimsede tanrı inancı kalmasın. çünkü kendileri nasıl inanmak isterlerse milletide o yöne çekmek isterler. arkadaşlar lütfen dikkat edelim.

dikkat etmesi gereken biri varsa o da sensin. Einstein'in izafiyet teorisi , Allah'ın var olduğunaı ilişkin bilimsel bir kanıttır, sen şim di bundan bana ne dersen, ben de sana selametle der geçerim....

arkadaslar yorumlarınızdan dolayı tesekkur ederım.. sadece bu konu hakkında yorumlarınızı ıstedım
TARTIŞMAYALIM LÜTFEN.....

Allah cc razı olsun ..

selam ve dua ıle kalın..

selamun aleykum....

bir Allah dostu bu konuda şöyle dedi Zülkarneyn A.S ın yer altına hapsettiği insandan biraz kısa boylu siyah kafalı ve sarı göze benzer duyulara sahip yaratıkların 3. dünya savaşından sonra (nüklleer savaş) yeraltından çıkıp kalan insanlığı yok edeceğini rusların duyduğu bu sesler hadislerde bahsedilen yecüc mecüc yaratıklarının yeraltındaki sesleri demişti hatırımda kalanlar En doğrusunu Allah bilir

Bu sesleri hazırlayan kişi zaten bunun bir bilgisayar hilesi olduğunu itiraf etmişti
çok eski bir tartışma idi
ve açıklığa kavuşmuştu
cehennemi falan maddi dünyada yerin altında aramak cehalet olur

dikkat etmesi gereken biri varsa o da sensin. Einstein'in izafiyet teorisi , Allah'ın var olduğunaı ilişkin bilimsel bir kanıttır, sen şim di bundan bana ne dersen, ben de sana selametle der geçerim....
kardeş bir şey yoktan var olmaz vardanda yok olmaz ne demek. herşey var ama yok gibi birşey bu. einsteinin izafiyet teorisi sadece bir fanus gibi olan dünyada geçerlidir. çünkü tamamen kapalı bir mekan. konu eğer evrense hava denilen olay yok. bu yüzden havasız bir ortamda dünya belli bir yörünge etrafında nasıl dönüyor.
yani eğer bir insan doğumundan önce var mıdır? doğduktan sonra burdaysan ve eğer önceden varsan nerdesin?

kardeş bir şey yoktan var olmaz vardanda yok olmaz ne demek. herşey var ama yok gibi birşey bu. einsteinin izafiyet teorisi sadece bir fanus gibi olan dünyada geçerlidir. çünkü tamamen kapalı bir mekan. konu eğer evrense hava denilen olay yok. bu yüzden havasız bir ortamda dünya belli bir yörünge etrafında nasıl dönüyor.
yani eğer bir insan doğumundan önce var mıdır? doğduktan sonra burdaysan ve eğer önceden varsan nerdesin?

İste metaryalizmin çöktüğü an bu andır, hiç bir şey yoktan var olmuyorsa, demek ki , aşkın bir güç olmadan birşeyin olması mümkün değildir, işte bu aşkın güç Allah'tır.

İste metaryalizmin çöktüğü an bu andır, hiç bir şey yoktan var olmuyorsa, demek ki , aşkın bir güç olmadan birşeyin olması mümkün değildir, işte bu aşkın güç Allah'tır.

evet ruşen kardeş işte gerçek bu. Allah(c.c.) bizi yoktan varetmezse biz bir hiçiz. diyelimki seni yaratmadı, yoksun ,nasıl varolacaksın. seni yoktan vareden Allah(c.c.) tır.

O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah'tır. Güzel isimler O'nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir. (haşr suresi 24.ayet)

ben küçükken evimiz adile naşitin mezarına yakın bir yerdeydi çok net hatırlayamıyorum neyse,
geceleri komsular adile naşitin bağırdığını duyarlarmış diye anlatırlardı ben duymadım ama küçük aklımla korkardım "bu kabir azabı işte" derlerdi. yılanlar böcekler onun vücüdünu yiyor oda bağırıyor:) şehir efsanesi işte. bu yazıyı okuyunca o aklıma geldi ve tebessüm etmekten geri kalmadım. tabiki her şeyin doğrusunu Allah bilir ama böyle bir şeye inanmak güç doğrusu..

bende manifestoya katılıyorum; "cehennemi falan maddi dünyada yerin altında aramak cehalet olur"

Allah razı olsun kardeşim..

Zaten buradaki asıl tema;

cehennem azabının ne kadar büyük olduğunu tahmin edip, kendimizi günahtan çekmek... Bu sesler yalan veya gerçek bu önemli değil önemli olan bu acı çeken insan sesinden birşeyler çıkarıp, kendimize yön vermemizdir.. (şahsi görüşüm budur..)Rabbim bizleri cehennem azabından korusunn..!(amin)

Allah razı olsun kardeşim..

Zaten buradaki asıl tema;

cehennem azabının ne kadar büyük olduğunu tahmin edip, kendimizi günahtan çekmek... Bu sesler yalan veya gerçek bu önemli değil önemli olan bu acı çeken insan sesinden birşeyler çıkarıp, kendimize yön vermemizdir.. (şahsi görüşüm budur..)Rabbim bizleri cehennem azabından korusunn..!(amin)

yorumun ıcın tesekurler kardes...
ıbret almalıyız burda .....
rabbım bızlerı kabır azabından ve cehennnem azabından korusun ıns...

selamun aleykum..
selam ve dua ıle kalın...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks