Rüyamda peygamberberimiz s.a.v.

avicenna69

New member
Degerli müslüman kardeslerim,

bundan 3 sene önce cok güzel bir rüya gördüm.

rüyada bulundugum yer, sicak bir cöl.kisa zaman sonra, cölde yalniz olmadigimi fark ediyorum. benden 5-6 metre uzaklikta 11-12 insandan olusan bir grub. bu insanlar namaza hazirlaniyorlar. yavas yavas birbirlerine yanasarak saflarini sekilendiriyorlar. Ve birden büyük bir mukaddes tebessümle, onlara saflarin nasil sekilendirilmesini söyleyeni fark ediyorum. kim oldugunu nabzimin siddetli yükselmesinden anliyorum. Varligin sebebi, El-Emin,
Allahin habibi Mohammed Mustafa efendimiz s.a.v.

Müthis heyecanlaniyorum. ve saflar düzgün bir sekile girdikten sonra, imam olarak en öne hareket ediyor Rasulallah. O an hayatimin en güzel anini yasiyorum. Efendimiz bana bakarak gülümsüyor. O gülümseme hafizama öyle yerlesiyorki, unutmak münkün degil. Namaz baslamadan rüyam bitiyor.

Ahiret gününde, o Nebinin arkasinda namaz kilmayi nasip et Ya Rabbi!

-vesselam-

avicenna69

Maaşallah. Ne büyük bir bahtiyarlık Allah her müslümana nasip etsin inşallah. Allah efendimizin olduğu gibi Cennette yüce zatının (c.c.) cemaliylede şereflendirir inşallah.

rüyada bulundugum yer, sicak bir cöl.kisa zaman sonra, cölde yalniz olmadigimi fark ediyorum. benden 5-6 metre uzaklikta 11-12 insandan olusan bir grub. bu insanlar namaza hazirlaniyorlar. yavas yavas birbirlerine yanasarak saflarini sekilendiriyorlar. Ve birden büyük bir mukaddes tebessümle, onlara saflarin nasil sekilendirilmesini söyleyeni fark ediyorum. kim oldugunu nabzimin siddetli yükselmesinden anliyorum. Varligin sebebi, El-Emin,

Müthis heyecanlaniyorum. ve saflar düzgün bir sekile girdikten sonra, imam olarak en öne hareket ediyor Rasulallah. O an hayatimin en güzel anini yasiyorum. Efendimiz bana bakarak gülümsüyor. O gülümseme hafizama öyle yerlesiyorki, unutmak münkün degil. Namaz baslamadan rüyam bitiyor.

-vesselam-

avicenna69

Selamün Aleyküm,Cok kisa bir zaman önce bende görmüstüm bsa kismi;

rüyada bulundugum yer, sicak bir cöl.kisa zaman sonra, cölde yalniz olmadigimi fark ediyorum. benden 5-6 metre uzaklikta 11-12 insandan olusan bir grub

Aynen benziyor ama digerleri benzemiyordu benim gördügümde oturuyorlardi belki bir seyleri izliyor gibi idi...Rabbe emanet ol...

-vesselam-

avicenna69

MAŞALLAH deyim ama kardeşim böyle bir rüyya gördüğünde
rüyyada toplumu ilgilendiren öenemli mesaj olur
ozaman anlatmak vacip olur
değilse anlatmak gereksiz
artı bu nefsinin gerilemesine sebeb olur
nefis kendi reklamını çok sever

Allah hayrına çıkartsın inş.
lakin anlatmamanız daha uygun idi ..

Bu tip rüyalar ehline anlatılmalıdır. Bu konu önemli kardeş, herkesin bilgisine açılmaz.
Bu rüyayı gören bir kez görmekle iktiza etmez ve tekrar tekrar görür hatta bu onun yaşam biçimi olur. Bu durumu yaşayamayanlara anlatılan sadık rüyalar, anlatılan kişinin küfrünü artırabilir. Bu sebeplede talip olanlar ile paylaşmak daha uygundur.

Kardesler,

ben bu rüyayi sadece anneme anlattim. yani sahsen kimseye anlatip nefsimin gerilmesine müsade etmedim. Burda belki bu rüyaya anlam verebilecek olur diye anlattim bu güzel olayi. Ginede hebinizden Allah c.c. razi olsun...

Cok guzel bir ruya...
Allah hayirlara vesile etsin insallah! hayirlisi neyse o olsun insallah!!!

slm ve dua ile//////

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks