rüyadaki padişahlığın ne kıymeti var.

Azra

New member
Padişahın biri üç beş yardımcısıyla kırlara gezmeye çıkar. Ağacın altında uyuyan birisini görünce, yanındakilere, (Şu garibi uyandırın, yılan falan zarar verebilir) der. Adam uyandırılınca, bakar ki karşısında padişah, başlar söylenmeye, (Niye beni uyandırdınız, rüyada ne güzel padişahtım, saraylarım, ordularım vardı, şöyle emrediyordum, şunları yapıyordum...)

Bunun üzerine padişah gülerek, (İyi ama bak kendin söylüyorsun, rüyada diyorsun, rüyadaki padişahlığın ne kıymeti var, bak gözünü açınca, bitti) der. Adam cevap verir: (Benim padişahlığım gözümü açınca bitiyor, senin ki gözünü kapatınca bitecek, ne farkı var?)

gercekten cok guzeldi....Allah c.c. razı olsun...

Azracığım bu güzel paylaşımlarını özlemişim canım. Arayı bu kadar soğutma bence.Allah razı olsun

gercekten cok güzeldi..emegine saglık...paylasım için sagol...
(rüyadaki padişahlığın ne önemi var....)

Gerçekten güzel bir kıssa insan diğer dünyasına ne mal ne mülk ne saltanat götürebiliyo sadece yanında gelecek olan dünyada yaptığı güzel amelleridir.
Bu kıssayı bizimle paylaştığın için çok saol Allah senden razı olsun

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks