Resmi Seç Hediyeni Al Ebediden...:)

ebedi

New member
ESSELAMU ALEYKÜM CAN KARDEŞLERİM ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ RESİMLERE BAKIP GÖNLÜNÜZÜN EN BEĞENDİĞİ RESMİ SEÇİYOSUNUZ. RESMİNİZİ SEÇMEDEN İKİNCİ KISMA KESİNLİKLE GEÇMİYOSUNUZ. İKİNCİ KISIMDA KAZANDIĞINIZ HEDİYE VAR:):):) HEDİYE NE PARA NEDE EŞYA vs. GİBİ BİŞİ DEĞİL UMARIM BU ACİZANE OYUNU SEVERSİNİZ:):) EBEDİ KARDEŞİNİZDEN... NOT: TÜM HEDİYELER ŞAHSIM ADINA VERİLMEKTE OLUP TÜM HAKKIM ALAN KİŞİYE HELALDİR...

1.RESİM

2.RESİM

3.RESİM

4.RESİM

5.RESİM

6.RESİM

7.RESİM

8.RESİM

9.RESİM

10.RESİM
[img=http://img509.imageshack.us/img509/3221/24mt0.jpg]

ŞİMDİ HEDİYEN:):):) UMARIM BEĞENİRSİN...

1.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 1 Ayetel Kürsi :) Daha Güzel Bi Hediye Varmi Sence...

2.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 1 Fatiha 3 Ihlasi şerif :) Acizane Bir Hediye...

3.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 1 Fatiha :) çam Sakizi...

4.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 3 Ihlas :) çoban Armağani...

5.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 1 Yasini şerif :) Kimse Alamadi Kiymetini Bil...

6.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 3 Felak 3 Nas :) Ne Güzel Bir Hedaye Değil Mi?

7.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 8 Ayetel Kürsi :) Kazalardan Belalardan Korunmak Için Birebir...

8.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 100 Estağfirullah :) Inşallah Vesilemle Bağişlanirsin Kardeşim...

9.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 25 Subhanallahi Velhamdülillahi... Duasi :) şeytan Senden Uzak Duracak Ne Güzel...

10.resmi seçen Için... Ruhaniyetine Bir Subhaneke :) Sonuçta Bu Bir Oyun Değil Mi?

Okudum Yolladim Kardeşim :) Gelmiştir Inşallah :) Bu Dünyada Gelmesede Ahirette Sevabi Gelir Inşallah...

Dört Ile Dokuz Arasinda Kalmiştim Kardeşim
Ama Dört Dedim
Allah Razi Olsun
Mükemmel Hediyeler Var...
Hepsi Ve Daha Fazlasi Sizin Olsun Kardeşim...

8.resmi seçen Için... Ruhaniyetine 100 Estağfirullah Inşallah Vesilemle Bağişlanirsin Kardeşim...

bennde 8.resmı demıstım alıyım hedıyemı abıcım :) hemn yollarsan sevınırım ...:)

Maaşallah..Bearekallah sana kardeşim..Bende bir ila 10 dahil arasındaki bütün resimleri seçtim..demek istiyorum ama ayıp olur diye söyleyemiyorum:eek:

enes son resim.. kamufle olan köpek resmi..:p
Allah'ta seni güldürsün inşaALLAH...

selametle...

ya kardeşim kusura bakma ama bu resimleri çok aradın mı zira ben hiç birini beğenemedim..
e peki şimdi ne olacak ben mahrum mu kaldım?

bende 3 u sectım ama 1 2 3 4 5 6 7 8 9 da olabılır yanı hedıyemı bu sayıları seçtıgımı sayarsanız en bol hadıyelı ben olurum heralde.acele cvp kestane kebap.hedıyelerım peşin isterım

tüm kardeşlerimin ruhaniyetlerine seçtikleri resimler karşıtında dualarını okudum ve yolladım onlara duada ettim... hadi devam devam:))

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks