Renk Körlüğü Testi

hannane

New member
OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ....

TEST İÇİN TIKLAYALIM.

(yukarıda ki test uygulandıktan sonra aşağı linkteki mühim testi uygulamaya geçebiliriz)

(kalp kirizi gecirme olasiligi oldugu icin kaldirilmistir:))

Sağlığımıza dikkat edelim.Dua ile..:eek:

:D . korktum dersem inanmayın,zira ben bu testten önceden geçtim:p ..
:cool: önceki test sonuçları ise ;0/25 no gözlük lazımmış:p

Bundan Sonra Bu Forumda önce Yorumlari Sonra Konulari Okuyacağim.........:mad: :mad: :mad:
SEN GELİRSİN ÇAY OCAĞINA.......................
mihrimah ZEHİR AT ÇAYINA...
lotus AL BUNDAN Bİ KAÇ MİLYON FAZLADAN.. VERMEZSE BULAŞIKHANEYİ GÖSTER......:mad: :mad:

:D:D yaw kardeşim.. saat 02.51.. tık yok hiç bi tarafta.. gerçi forumun radyosunu dinliyorum ama...olmaz ki demi.. şimdi ben mutfağa su almaya nasıl gidecem:(:(
:D:D

selametle..

Bundan Sonra Bu Forumda önce Yorumlari Sonra Konulari Okuyacağim.........:mad: :mad: :mad:
SEN GELİRSİN ÇAY OCAĞINA.......................
mihrimah ZEHİR AT ÇAYINA...
lotus AL BUNDAN Bİ KAÇ MİLYON FAZLADAN.. VERMEZSE BULAŞIKHANEYİ GÖSTER......:mad: :mad:

:D:D yaw kardeşim.. saat 02.51.. tık yok hiç bi tarafta.. gerçi forumun radyosunu dinliyorum ama...olmaz ki demi.. şimdi ben mutfağa su almaya nasıl gidecem:(:(
:D:D

selametle..
Abi çaktırmayın ;) gülümseyin:p

Bende geçmiştim bu testten kardeşim :D hatta forumda konu olarak açmayı düşünmüştüm. O aralarda huma-gül abla buna benzer bir konu açmıştı. (balon patlatmaca) Bizim forum üyeleri ikinci bir şoku atlatamazlar dedim vazgeçtim:p :D

Ya niye söylemiyorsunuz arkadaşlar öyle bir kaptırmışım ki kendimi
Hayallahım ya

Mehmet kardeş bende aynen senin gibi yapacağım önce yorum sonra link

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks