Enver Ýstek
metin mete
Sevgi deger kardeslerim Radikal kardesten haberi olan varmi?Uzun zaman oldu göremiyorum meraktayim eger haberi olan varsa bir zahmet bidirirsem menmun olurum dua ederim(Gerci bildirmesenizde ederim ama) Insallah..
Selam ve saygılar
İsmim ertuğrul radikal hocamın işyerinden hem arkadaşı hemde öğrencisiyiz. Forumunuzun da uzaktan okuyucusuyuz. radikal hocam burada olduğu sürece güncel olarak okuyoruz.Ama o olmayınca pek gremiyoruz.Bu konuyu geçen gün gördük yazıp yazmama konusunda karar veremedik.Belki radikal abimiz görürse kendi cevap verir diye bekledik.Baktık ki cevap gelmiyor bizde bildiğimizi aktaralım istedik.Zor üye olduk ama sonunda giriş yapabildik.Radikal abimiz buradan işlerini tam bitirmeden ayrıldı tekrar gelmek için eşi ile antalyaya geçti oradan da tekrar gelip şahsi eşyalarını toplayıp elazığ'a geçecekti.Fakat duyduk ki antalya da hastaneye kaldırılmış.Eşi şirket merkezini araıp bilgi vermiş bizde oradan öğrendik.Hocamız geçen sene sinirsel bir rahatsızlık geçirmiş ve 10 gün burada hastanede yatmıştı.Meğer o rahatsızlık sinirsel değil ama kalb rahatsızlığındanmış.Bizde yeni öğrendik bunu.Dönermi dönmez mi bilmiyoruz ama inşaallah sağlığına kavuşursa döner diye bekliyoruz.Şuan bu yazıyı yazdığımız laptop dahil bütün şahsi eşyaları burada.Bizi bu açıklamayı yaptık diye kızarmı bilmiyoruz ama gerekli gördüğümüz için üye olarak bilgi vermek istedik.Cep telefonunu gitmeden kısa süre önce suya düşürdü ulaşabileceğimiz herhangi bir numara olmadığı için bizler de sizler gibi merakla bekliyoruz.Bizim hoşumuza giden bu konuyu enver istek abinin açmış olması.Radikal hocamız her zaman enver istek için dost derdi biz de şaşardık.Meğer haklıymış.
Tekrardan sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.Dua edelim sağlıklı dönmesi için inşaallah.
Selam ile Radikalim seni gördügüme cok sevindim.Merakimizi giderdiginiz icin öncelikle Allah razi olsun.Sagligiyin düzeldigine sevindim Insallah dahada iyi olur.Selam ile...
Selam ile Radikalim seni gördügüme cok sevindim.Merakimizi giderdiginiz icin öncelikle Allah razi olsun.Sagligiyin düzeldigine sevindim Insallah dahada iyi olur.Selam ile...
We get it, advertisements are annoying!
Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.