'pkk Bİttİ''

Enver Ýstek

metin mete
85479.jpg

'PKK terörü bugün itibariyle bitti!'
Tamer Korkmaz'dan flaş iddia.. Korkmaz, PKK'nın bugündün itibaren gayri resmi olarak bittiğini, resmen bitişinin ise önümüzdeki kısa bir zaman dilimi içinde açıklanacağını iddia etti.

"Artık geriye dönüş yok. Eli kulağında diyebilirim, kısa süre içinde bu konuda çok güzel haberleri kamuoyu öğrenmiş olacak."

Gazeteci-yazar Tamer Korkmaz'dan flaş bir iddia daha...

Tamer Korkmaz son dönemde ilgi çeken açıklamalarıyla gündemde...

"Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesi devlet kararıdır",

"Türkiye savaş yapmadan Kuzey Irak'a yerleşecek.." açıklamaları Korkmaz'a ait...

Tamer Korkmaz'ın dikkat çektiği bu iki nokta da kamuoyunda büyük ilgi çekti ve günlerce tartışıldı.

Korkmaz şimdi yeni bir iddiayı dile getirdi.

Korkmaz, Cafesiyaset.com'a verdiği özel mülakatta, PKK'nın bugündün itibaren gayri resmi olarak bittiğini, resmen bitişinin ise önümüzdeki kısa bir zaman dilimi içinde gerçekleşeceğini belirtti.

Korkmaz, "Önümüzdeki günlerde bu anlamda sevindirici haberler peşpeşe gelecek" diye konuştu.

Peki, Tamer Korkmaz bu iddialarını neye/nelere dayandırıyor?

İşte, Korkmaz'ın Cafesiyaset.com'a verdiği söyleşi;

-Günlerdir zihinleri meşgul eden soruyu tekrar soracak olursak: Sınır ötesi operasyon yapılacak mı?

-Sınır ötesi operasyondan kasıt kalabalık bir ordu ile Kuzey Irak’a girip top yekun bir savaşa dahil olmaksa hayır. Ancak bakınız bu çok ciddi operasyonların yapılmadığı anlamına gelmiyor!

Konu epeydir kamuoyunda tartışılıyor. Bu bağlamda sınır ötesi operasyon tartışmaları ve meraklı bekleyiş sürerken operasyon yapılmadığını düşünmek yanlış olur. Zaten Kuzey Irak’ta tezkereden çok önce de görev yapan güvenlik personeli vardı.

Bugüne geldiğimizde tezkere sonrasında nokta operasyonlar yapıldı. Başka nokta operasyonlar daha yapılabilir.

-PKK terör örgütünün önde gelen isimlerinin yakalandığı hakkında Ankara kulislerinde iddialar dolaşıyor…

-Ben daha da büyük bir hadiseden bahsediyorum…

-Nasıl yani?

-Bugünden itibaren terör örgütü PKK bitme noktasına gelmiştir diyebiliriz! Çok kısa bir süre içinde sadece Türkiye kamuoyu değil dünya kamuoyu bu gerçeği görecek…

Bugün yarın, en geç birkaç gün içinde terör örgütüne yönelik olarak girişilen hadise hakkında çok güzel haberler duyabiliriz.

PKK’dan gelen son panik açıklamayı hatırlayın. “Bizi teslim olmaya zorluyorlar. Türkiye ve ABD bizi tasfiye için anlaştı. Kuzey Iraklı Kürt gruplar bize tavır aldı. Bize silah bıraktırıp teslim olmaya zorluyorlar” şeklinde bir açıklamaydı. Bunlar çok çarpıcı gelişmelerin bir yansımasıydı.

Yıllardır süregelen PKK terörü artık kesin bir biçimde sona gelmiştir.

Artık geriye dönüş yok. Eli kulağında diyebilirim, kısa süre içinde bu konuda çok güzel haberleri kamuoyu öğrenmiş olacak.

-Bu anlamda ABD ile ilişkileri nereye oturtmak gerekiyor?

-ABD ile masaya oturan Türkiye’nin elinde büyük ve hayati kozlar olduğunu daha önce sıklıkla vurgulamıştım.

Bu kozların sayesinde, PKK’ya karşı bugüne kadar üzerine düşeni yapmayan ABD son dönemde tam anlamıyla duvara dayandı. Netice itibarıyla, Türkiye’yi yıllardır can evinden vuran kanlı kabus filminin artık sonuna geldik.

PKK çorap söküğü gibi bitiyor.

tamer korkmaz bir iyiniyet dileği tarzında mülakat vermiş yıllar önce 28 şubat sürecine girmeden de bu tip söylentiler ortaya atılmıştı...kimisi 28 şubat süecinde tasfiye edilen özel harekatın pkk yı bitirme noktasına geldiğini fısıldıyordu...kimiside pkk nın sadece bir strateji olarak daha güçlü dönmek için eylemlerini sonlandırdığını...millet üzerindeki bu olumsuz milliyetçilik tutumunu kırmak içinde bu tip söylentiler ortaya atılmışolabilir. bakalım hayırlısı olur inş.

Şunu itiraf etmeliyim ki AKP terör sürecini mükemmel idare etti. Hiç bir yerde dizgini ve inisiyatifi elinden bırakmadı. Demokrasiyi terk etmedi. Ülkenin etnik kutuplaşmaya gitmesine müsade etmedi. Dış işlerinde güçlü görüntüsünü hiç bırakmadı.

Türkiye'den gurur duydum. Evet AKP'yi tebrik ediyor ve Demokrasiyi tesis için daha fazla çaba göstermesini rica ediyorum

Muhabbetle

evet çok güzel idare etti, terörle uğraşacağına peres denen Müslüman katiliyle davasına ihanet etmiş olna mahmud abbas denen pisliği güya barıştırdı ve herkesi 32 dişini göstererek sırıttı, herkesi kandırdıklarını sandılar ama hiçkimseyi kandıramadılar...

stalin de lenin de hitler de marksist darvinist ve de bunların sonucu olan ateist bir kaynaktan beslenirler...ayrıca stalinist demek staline destek verenlere deniyor onun ideolojisi kominizm...

aslında bu kürtler hakkındaki tanımlamanız türkler içinde geçerlidir.ha tamam onlar pekaka yı desteklemezde siyonistleri ya da misyonerleri ya da ermenileri destekler...

ayrıca temeli ilahi öğreti olmayan hangi ideolojiye bakarsanız bakın zafer için her yol mübahtır mantığı hakimdir hatta bazı tahrif edilmiş ilahi öğretilerde de bu geçerlidir...selam ve dua

unutmadan bu arada pkk nın ele başı ve kurucusu konumundaki a.ö pkk nın sözcülüğünü yapan bir dergiye ''ben okul yıllarında sürekli olarak tanrıyla çatıştım ve onu yendim ve bende bir tanrı oldum'' şeklindeki demeci onların nasıl bir kan taşıdığına açık delil değilmidir...selam ve dua

ayrıca temeli ilahi öğreti olmayan hangi ideolojiye bakarsanız bakın zafer için her yol mübahtır mantığı hakimdir hatta bazı tahrif edilmiş ilahi öğretilerde de bu geçerlidir...

İşte Pkk burda yanılıyor ve kalblerde nufus edemiyor. Bu yüzden yok olmaya mahkumdur.

selam ve dua

Hepiniz aslında herkesin bir parça da olsa yüreğindeki sözlere tercüman olmuşsunuz, ama tamamı da bundan ibaret değil elbette. Hoş gerçi tamamını bir arada zikredecek insan da yoktur bana kalırsa. Ama şuna inanıyorum ki; pkk biter fkk yada acc her ne idüğü belirsiz bir güruh çıkar. Çünkü, bataklık kurumadı veya kurutturulmadı! Böyle olduğu sürece biraz para, biraz dış destek ve biraz da pohpohlar ile bu topraklarda daha çok fraksiyonlar çıkar ve çıkacaktır. Ortaya konulan B.İ.P. her ne şekilde olursa olsun, işleme konuldu. Geri dönüşü olmayan mayınlı arazide, ne israil nede babası ingiltere asla vazgeçmeyecektir. Uşakları abd her daim emre amede bir vaziyette bekliyor zaten. Çok sürmez belki de 3-5 ay sonra israil amerikaya iran'ı vur bakiim koçum derse hiç şaşırmayın. herkes amerikayı patron görüyor ama, gerçek çok farklı. amerika 1950 yılından beri ortadoğuda gezmeye başladı. Oysa israiloğulları yeryüzünde kavim olarak varolduktan beri bu bahçede geziyorlar.yahudinin her zamanki oyunudur, sağ gösterip soldan vurmak. Bize düşen ise, her zamanki gibi uyanık kalmaya çalışmaktır. Şu bitti veya bu bitti gibi masallara fazla kulak asmamak gerek, bence.

Hepiniz aslında herkesin bir parça da olsa yüreğindeki sözlere tercüman olmuşsunuz, ama tamamı da bundan ibaret değil elbette. Hoş gerçi tamamını bir arada zikredecek insan da yoktur bana kalırsa. Ama şuna inanıyorum ki; pkk biter fkk yada acc her ne idüğü belirsiz bir güruh çıkar. Çünkü, bataklık kurumadı veya kurutturulmadı! Böyle olduğu sürece biraz para, biraz dış destek ve biraz da pohpohlar ile bu topraklarda daha çok fraksiyonlar çıkar ve çıkacaktır. Ortaya konulan B.İ.P. her ne şekilde olursa olsun, işleme konuldu. Geri dönüşü olmayan mayınlı arazide, ne israil nede babası ingiltere asla vazgeçmeyecektir. Uşakları abd her daim emre amede bir vaziyette bekliyor zaten. Çok sürmez belki de 3-5 ay sonra israil amerikaya iran'ı vur bakiim koçum derse hiç şaşırmayın. herkes amerikayı patron görüyor ama, gerçek çok farklı. amerika 1950 yılından beri ortadoğuda gezmeye başladı. Oysa israiloğulları yeryüzünde kavim olarak varolduktan beri bu bahçede geziyorlar.yahudinin her zamanki oyunudur, sağ gösterip soldan vurmak. Bize düşen ise, her zamanki gibi uyanık kalmaya çalışmaktır. Şu bitti veya bu bitti gibi masallara fazla kulak asmamak gerek, bence.

Bu konuda hemfikiriz Radikal,ama nerelerdesin Telefonada ulasamiyorum...

İnzivaya çekilmiştim sevgili metin mete. Yalnız bu inziva dini anlamda bir uzlet değildi. Kafam beynim ve hepsinden önemlisi yüreğim yorgundu. Biraz kendimle başbaşa kaldım. Kendimi sevdim, narsistlik damarlarımı biraz kabartmam gerekti. Çünkü çok mütevazilik kişiyi fazlası ile hırpalıyor ve mütevaziliğin ne olmadığını ! bilmeyenler tarafından yanlış algılanıyor. Açıkcası, dinlendim. Şuan yine işimizin başında koşturmayla geçiyor günüm. Bu sefer elazizden sesleniyorum :)

İnzivaya çekilmiştim sevgili metin mete. Yalnız bu inziva dini anlamda bir uzlet değildi. Kafam beynim ve hepsinden önemlisi yüreğim yorgundu. Biraz kendimle başbaşa kaldım. Kendimi sevdim, narsistlik damarlarımı biraz kabartmam gerekti. Çünkü çok mütevazilik kişiyi fazlası ile hırpalıyor ve mütevaziliğin ne olmadığını ! bilmeyenler tarafından yanlış algılanıyor. Açıkcası, dinlendim. Şuan yine işimizin başında koşturmayla geçiyor günüm. Bu sefer elazizden sesleniyorum :)

O Zaman hemen Racim olandan Allaha siginalimda gerisine bakalim ne dersin...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks