Özür diliyorum...

Enver Ýstek

metin mete
''Özür diliyorum'' kampanyası altında Türk Milleti'nin haysiyetini, şerefini hiçe sayan; ecdadlarına laf atmayı vicdani bir borç meselesi haline getiren hainleri ve onları destekleyen, 'düşünce özgürlüğü' adı altında ülkemizi bölmeği düşünce özgürlüğü sayan zihniyeti içimizde barındırdığımız için Türk Milleti'nin şerefli ecdadı olan atalarımızdan, Oğuz Han'dan, Mete Han'dan, Satuk Buğra Han'dan, Tuğrul Beğ'den, Alparslan'dan, Nizam-ül Mülk'ten Osman Gazi'den, Fatih Sultan Mehmed Han'dan Yavuz Sultan Selim'den, Enver Paşa'dan, Ata'mızdan ve daha isimlarini ssayamadığım nice Türk Beytlerinden özür diliyorum!!!

nedense dink in öldürülüşünün ardından sözde halkların kardeşliği için sokaklara dökülüp hepimiz ermeniyiz diye bi taraflarını yırtanları göremiyorum meydanlarda,yada leventteki konsolosluğun önünde..ne oldu..filistinliler can deyilmi..ne oldu 600 filistinli katledilirken binlerceside yaralıyken halkların kardeşliği palavralarınıza..o gururla taşıdığınız atatürkçü düşünce derneği,çağdaş yaşamı destekleme derneği vs pankartlarınızı neden göremiyorum..oysa bizde burdayız hepimiz ermeniyiz diye avaz avaz bağırırken gururla taşımıştınız o pankartları..şimdi niye göremiyorum..yoksa tepkinizi ortaya koyuyorsunuzda atatürkçü düşüncenize yada çağdaş yaşamınıza zeval gelmesin diye kimliğinizi gizleme ihtiyacımı duyuyorsunuz...nerdesiniz ey çeyrek demokrat taifesi..

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks