Neden oyun yok?

islam gücü

New member
Selamün aleykum,

Neden forumumuzda oyun bölümü va ama oyun yok
Bir de hadi siz oyun yüklemiyosunuz.Bari bize yetki
verinde biz ekleyelim lütfen arkadaşlar!!!:)

İsterseniz oyunları da başka bir yerde oynayalım... Hem görüyorsunuz, burada oyuna zaman yok... :)

Kötü bir şey yapacağıma malyaniyi tercih ederim ;)

Sizin oyuna zamanınız olmayabilir ancak oyuna zamanı olanlar muhakkak VARdır ;)

Bir çok günahtan oyunla oyalanarak kaçılabilir. Dışarıda günaha girileceğine evde oyun oynamak daha iyi değil midir.

Ahir zamandayız, tam takva ile yaşayan kaç kişi var? Katı bir tutum ile doğru olanı dayatıp çok kişiyi yanlışa göndermek yerine, boş olanla oyalayıp doğru olana çekilebilir. Şurada oyun oynama maksadıyla duran biri iki konu okusa kârdır...

Günah, boş geçirilen vakit olsun. Tekrar düşünün...

Son düzenleme:
oyun derken ne gibi birsey düsünüyorsunuz, oyun altinda bir cok aktiviteler var.

Ben bir şey düşünmüyorum. Zamanında bol bol oyun oynamış biri olarak ufak bir açıklama yapma ihtiyacı duydum :)

Kötü bir şey yapacağıma malyaniyi tercih ederim ;)

Sizin oyuna zamanınız olmayabilir ancak oyuna zamanı olanlar muhakkak VARdır ;)

Bir çok günahtan oyunla oyalanarak kaçılabilir. Dışarıda günaha girileceğine evde oyun oynamak daha iyi değil midir.

Ahir zamandayız, tam takva ile yaşayan kaç kişi var? Katı bir tutum ile doğru olanı dayatıp çok kişiyi yanlışa göndermek yerine, boş olanla oyalayıp doğru olana çekilebilir. Şurada oyun oynama maksadıyla duran biri iki konu okusa kârdır...

Günah, boş geçirilen vakit olsun. Tekrar düşünün...

Sayın alper
kötü bir şeyden kastınız veya malayaniden kastınız nedir tam bilmiyorum ama, malayani, kendisiyle hiçbir hedef gözetilmeyen, iş olsun diye, lâf olsun, vakit geçsin, ömür tükensin diye yapılan boş konuşmalar ve faydasız işlerdir. Evet, oyun da bunlardandır ve bazı müçtehitler tarafından kerih görülmüştür.

İslam adına faaliyet gösteren, Allah rızası için gayret eden bir forumda, malayani istemekten, mekruh işlemekten daha abes bir iştikal düşünemiyorum.

Günahlardan "oyun" oynanarak kaçılacağı gibi bir mantık da olamaz. Yanlıştır.

Bu Forum varlığı ile hiç kimseyi de günaha çekmiyor. Aksine Allah'ın rızası olan yol için gayret vardır burada. Aksine, bu Forum da oluşacak malayani faaliyetler sadece İslam Forum un mevcut yerini daha aşağıya çekecek ve basitleştirecektir.

Bir çok üye İslam Forum'un ciddi ve İslami çizgisini değiştirmeyen tutumu nedeni ile buradadır ve bunlardan birisi de benim. Amaç, bu Forum'a ne amaçla olursa olsun çok insan çekmek olsaydı, bunun daha bir çok yolu denenirdi ancak İslam Forum yönetimi bu yola hiç tevessül etmemiş ve çizgisini değişmemiştir...

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks