Ne yapıyorsunuz???

bende siteleri dolasiyorum hatim yaptikya hatim duasi ariyorum hemde türkiyede olan kiz kardesimle telefonda konusuyorum

şu anda açmış olduğun konuya cvp yazıyorum demek zorundayım aksi bişey yazarsam yalan söylemiş olurum ama demiyim yinede herkes aynı cvbı verecek muhtemelen..... . .. (ikinci olarak yaptığım işi söyliyim)Şu anda çocuklarda inat konusunu araştırıyorum:)İnşaallah aradığımı da bulurum...

ne yaptigimi pek bilmiyorum. hersey yapiyorum gibi geldi bana. müzik dinlemek, bu basliga cevap yazmak, internette birseyler aramak, arada birde annemlen konusmak. hepsi birden. iste kadinlar herseyi paralel yapabiliyorlar. :)

:11_1_203: valla ne yapim forumda takılıyodum senin yazı gözüme çarptı cevep yazıyorum...bugün pazar dolayısıyla foruma fazla giremedim daha yeni geldim.konuları okuyorum...

ben de mp3 indiriyodum bu konu dikkatimi çekti bunu okuyodum.
ilginç bi konu bu arada.

üşüyorum..bekliyorum..kldırmdaki serçelere bakıyorum. onlarda üşüyorlar heralde..

şunada oturmuş hem sörf yapıor hemde inş. dedem daha çok oturur die dua ediom.onun sayesinde babam bil.başına geçmio:eek:

ders çalışıyorum..şöyle ara vermişken foruma bi göz atıyım dedim...gündemi takip ediyorum şu an...

Napalım nandi kardeşim bildiğin gibi işte..bi koşuşturmaca gidiyo..sen neler yapıyosun bakalım ne var ne yok?:D:D:D:D

arkadaşlar şuan starda objektifi izliyorum.dikkatimi çekti..!adnan hoca(oktar) röpörtajı var....:confused:

içimde çokk büyük bi sıkıntı var kaç gündür kü öyle sabretmeye çalışıyorum.off napcam nası kurtulcam bilmiyorum.

Geri