ercan1980
New member
ibrahimonur' Alıntı:danxxxxxxn en başı buradan çıktı bakara suresinin son 2 ayetini bir oku bilip bilmedende konuşma sen ne biliyorsun be sırf prim senin amacın hxxxx
Sizde anlama problemi var! Bu açık
ibrahimonur' Alıntı:danxxxxxxn en başı buradan çıktı bakara suresinin son 2 ayetini bir oku bilip bilmedende konuşma sen ne biliyorsun be sırf prim senin amacın hxxxx
havari_7' Alıntı:Yav sen bana ne sordun. Bazı arkadaşlar gerçekleri yazdığım için bana çirkin sözler yazmış bu yüzden de admin bazılarını editlemiş O yüzden sorunu bir daha sorarmısın.
havari_7' Alıntı:Ben sizin gibi Mesih'i inkar etmiyorum bu bir.
İşinize gelmediğinde niye konuyu değiştir diyorsunuz korkuyormusunuz yoksa korkuyorsanız söyleyin bi daha gerçekleri yazmam bu da iki.
havari_7' Alıntı:Ben sizin gibi Mesih'i inkar etmiyorum bu bir.
İşinize gelmediğinde niye konuyu değiştir diyorsunuz korkuyormusunuz yoksa korkuyorsanız söyleyin bi daha gerçekleri yazmam bu da iki.
havari_7' Alıntı:Siz ayaktamı uyuyorsunuz Seyfullah Bey lütfen en başa gidin de görün o gerçeği.
Hayret...Oysa yazdığın cevaplar sanki tersini gösteriyor...havari_7' Alıntı:Ben sizin gibi anlama özürlü değilim ki Ayşegül Hanım
havari_7' Alıntı:İyi de işinize gelen hadisleri kabul ediyorsunuz işinize gelmeyenleri kabul etmiyorsunuz bu nasıl iş?
imran268' Alıntı:kardeş sen kaç tene uyduruk hadiss olduğunu biliyormusun. ve kendi kendşne nerden geldiği bellı olmayan bu hadisleri yazıyorsun. tartışmaya ne gerek var..
klaın sağlıcakla 268
ercan1980' Alıntı:Doğru hadis mi var? Yada doğruluğunu neye göre belirliyorsunuz? Kuran'a göre ise o halde Kuran neyinize yetmiyor?
ercan1980' Alıntı:Doğru hadis mi var? Yada doğruluğunu neye göre belirliyorsunuz? Kuran'a göre ise o halde Kuran neyinize yetmiyor?