Namaza başladım çok şükür :)

TnisayG

New member
Aylardır hatta yıllardır başlamak istiyordum Rabbime kavuşmak istiyordum lakin her zaman nefsim ağır geliyor başlayamıyordum çok şükür ki uzun süredir namaz ibadetimi yerine getiriyorum hamd olsun.Öyle güzel bişey ki namaz kılmak ibadet etmek içinin huzurla dolması.Benim durumumda olup ibadet etmek isteyip nefsine yenik düşen o kadar çok insan var ki ne bileyim çokta zor değil kardeşlerim...Bu konuyu niye açıyorum bilmiyorum ama huzur buldum bu sitede açmak istedim.Allahın selamı üzerinize olsun

Allah geçmiş gelecek namazlarını hatalarını affederek kabul etsin. Allah seni doğru yolundan ayırmasın...

Aylardır hatta yıllardır başlamak istiyordum Rabbime kavuşmak istiyordum lakin her zaman nefsim ağır geliyor başlayamıyordum çok şükür ki uzun süredir namaz ibadetimi yerine getiriyorum hamd olsun.Öyle güzel bişey ki namaz kılmak ibadet etmek içinin huzurla dolması.Benim durumumda olup ibadet etmek isteyip nefsine yenik düşen o kadar çok insan var ki ne bileyim çokta zor değil kardeşlerim...Bu konuyu niye açıyorum bilmiyorum ama huzur buldum bu sitede açmak istedim.Allahın selamı üzerinize olsun
Allah kabul etsin namazlarını ben yeni başladım namaza İnş nefsimiz hep yenik düşer Amin

Hazine bulmuşsun hazine. Allah sebat, sabır ihsan etsin. Allah (c.c) herkese nasip etsin.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks