Mucizem

hamidü'l Quran

New member
Mucizem
Ya Rabbi bana öyle bir mucize nasip eyle ki onunla geçireceğim her dakika seni hatırlatsın ve sana bir adım daha yakınlaştırsın.
Ya Rabbi bizi kendimize bırakma bizi senin dosdoğru yolunda sabit kıl.
Ya Rabbi senin dinini yaymakta bizleri vesile kıl.Senin dinine hizmet edecek evlatlar yetiştirmemizi nasip eyle.
Elbet sen sana sığınanları yalnız bırakmazsın.Ya Rabbi iman ateşimizi hiç bir zaman köreltme her geçen dakikada dahada alevlenip benliğimizi eritmesini nasip eyle.
Ya Rabbi! Ya Rabbi! Ya Rabbi! sahte aşklarla bizi sınama senin aşkını kalbimize düşürüp bizleri boş işlerin hevasına kapılmaktan koru.

Allah razı olsun kardeşim.. yalnız mucizem ifadesi olmamış..günlük hayatta da maalesef bu ifadeyi "bugün bi mucize oldu" tarzında kullanıyoruz... oysa ki mucizeler sadece peygamberler eliyle gerçekleşir..biz ise peygamber değiliz..
ama mucize ifadesi yerine başka birşey de kullanılabilirdi..
bunları sizi eleştirmek için değil kendi şahsım adına da yanlış kullandığımız bi ifadeyi düzeltmek niyetiyle söylüyorum hakkınızı helal eyleyin az kelam vesselam :)

Allah razı olsun kardeşim.. yalnız mucizem ifadesi olmamış..günlük hayatta da maalesef bu ifadeyi "bugün bi mucize oldu" tarzında kullanıyoruz... oysa ki mucizeler sadece peygamberler eliyle gerçekleşir..biz ise peygamber değiliz..
ama mucize ifadesi yerine başka birşey de kullanılabilirdi..
bunları sizi eleştirmek için değil kendi şahsım adına da yanlış kullandığımız bi ifadeyi düzeltmek niyetiyle söylüyorum hakkınızı helal eyleyin az kelam vesselam :)

soylede yaza bilirdi..yazı dua maksatlı ve Rab den bir istek dilediği için

Rabbim bana bir mucizeni nasip eyle....

ama başlık kanımca daha cok okuyucu cekmek için...

Tabiki mihri kardeşimin uyarısı yerinde cunku bu kelimeyi yanlış kullanan cok...

Lakin kardeşim mihri kardeşin dediği gibi size bir eleştiri yoktur...cunku konunun özü başlıga baklıdıgındaki ilk manayı çagrıştırmıyor..

Rabbim halishane olan bu duayı tum musluman alemine nasip eylesin..

lakin istek de ki duaya da bir kaç örnek vermek gerekkirse...

Ezan,kelimei tevhid i dilden dusurmemek, ve her gun,her saniye kendini yenileyen kainat ve bunu gorup fark edebilmek...

Allah c.c. razı olsun

Mucizem
Ya Rabbi bana öyle bir mucize nasip eyle ki onunla geçireceğim her dakika seni hatırlatsın ve sana bir adım daha yakınlaştırsın.
Ya Rabbi senin dinini yaymakta bizleri vesile kıl.Senin dinine hizmet edecek evlatlar yetiştirmemizi nasip eyle.
Elbet sen sana sığınanları yalnız bırakmazsın.Ya Rabbi iman ateşimizi hiç bir zaman köreltme her geçen dakikada dahada alevlenip benliğimizi eritmesini nasip eyle.
Ya Rabbi! Ya Rabbi! Ya Rabbi! sahte aşklarla bizi sınama senin aşkını kalbimize düşürüp bizleri boş işlerin hevasına kapılmaktan koru.

amin amin amin...

Allah (cc) müslümanlara hiç bir zaman söndürülemeyecek Kuran meşalesini mucize olarak vermiştir...Kuran mucizesi halen bizzat yaşanan, herkesin, her sesin şahitlik ettiği, yaşayan bir mucizedir...

Mucizem
gönlüne saglık kardeşim....

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks