meyveler suyla buluşunca(güzel resimler)

ayyþe

New member
29.jpg

wol_error.gif
Buraya Tıklayarak Resimi Küçültebilirsiniz.
28.jpg

25.jpg

wol_error.gif
Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır.Tıklayarak Orjinal Boyutta Görebilirsiniz.Orjinal Resim Boyutu 680x506Piksel ve 48KBayt' tır.
9.jpg

wol_error.gif
Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır.Tıklayarak Orjinal Boyutta Görebilirsiniz.Orjinal Resim Boyutu 680x455Piksel ve 35KBayt' tır.
6.jpg

7.jpg

14.jpg

17.jpg

wol_error.gif
Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır.Tıklayarak Orjinal Boyutta Görebilirsiniz.Orjinal Resim Boyutu 616x640Piksel ve 304KBayt' tır.
27.jpg

Gözlemek fiilinin karşılığının, tüm dilbilimcilerin de ittifakı ile yemek olduğu tartışılmaz bir gerçektir... :) Evet, tabii ki yemek.

Afiyet olsun...

Gözlemek fiilinin karşılığının, tüm dilbilimcilerin de ittifakı ile yemek olduğu tartışılmaz bir gerçektir... :) Evet, tabii ki yemek.

Afiyet olsun...
a nerden de cıkardınız bunları?ben sadece:eek:......:eek:

dur hele bekir abi sessiz ol korkutacaksın meyveleri....:cool:

afiyet olsun arkadaşlar, ben sadece bakın diye koymuştum ama :):)

yok kardesim;

ben sadece bu güzelliğe daha cok vakıf olabilmek için yakından bakmak istedim..:10_3_6:

o güzelliği içimde hissetmek acısından..:)

ama ne yazık ki bazı arkadaslar olayı yine yeme noktasına getirip kilitlediler bu güzelliği..:p

yok kardesim;

ben sadece bu güzelliğe daha cok vakıf olabilmek için yakından bakmak istedim..:10_3_6:

o güzelliği içimde hissetmek acısından..:)

ama ne yazık ki bazı arkadaslar olayı yine yeme noktasına getirip kilitlediler bu güzelliği..:p

:):):)
tabi tabi:p
siz öle diyosanız öledir efendimm:)

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks