Merak ettim

• Konbuyu başlatan hüma-gül
  • Başlangıç tarihi
H

hüma-gül

Guest
Arkadaslar biraz önce aldigim bir mesaj beni bir hayli üzdü yasimin gerektirdigi olgunlugu göstermedigimi söylüyor kisi.:(

Sizler herzaman yasinizin olgunlugunu gösterebiliyormusunuz.Bazen cocuk gibi,bazen genc gibi,bazen yasinizdan bile büyük olmuyormusunuz?

kişilikle alakalı abla kimin içinde bir cocuk vardır 90 yaşına gelse bile içi kıpır kpır olur ..kimin daha sakin ağır....bunda nevarki...
bende bazen yaşımdan büyük olgunluklar gösteriyorum bazen cocuk gibi hareketlerim oluyor...
selametle..

bütün yazılaını okumadım ama abla masallah kimseye hakaret yok mesela.cocuksa gibi düşünceleri varsa arkadasların sana özel mesaj atması güzel burada forumda paylaşmaması güzel oyüzden yinede yaseminede teşekkürler.

ama burada her yaşa hitap etmen bence alkışlanacak bir olay. sadece belli konularda yazman ve okonuların insanalarına ulaşmaktansa bende senin gibi yapıp herkese ulaşmayı isterdim.

Allahın izni ile doğru bildiğin yolda devam abla...

sen o kişiye bakma ablam ben seni tanırım, o kişide seni tanısa öyle konuşmazdı, o kişiyi tahmin edebiliyorum.. sen bakma, dileyen dilediğini söylesin, her insan yeri geldiğinde yaşının yanında içindeki çocuğuda dinlediği zamanlar olur sen gönlünü ferak tut.

bütün yazılaını okumadım ama abla masallah kimseye hakaret yok mesela.cocuksa gibi düşünceleri varsa arkadasların sana özel mesaj atması güzel burada forumda paylaşmaması güzel oyüzden yinede yaseminede teşekkürler.

ama burada her yaşa hitap etmen bence alkışlanacak bir olay. sadece belli konularda yazman ve okonuların insanalarına ulaşmaktansa bende senin gibi yapıp herkese ulaşmayı isterdim.

Allahın izni ile doğru bildiğin yolda devam abla...
arkadasa katılıyorum abla bence sen her hareketinle tam yerinde davranıyorsun..

Guzel kardeşim bir kişi oyle dusunuyor diye oyle olucak değilsin...Hem yerine gore cocukta olmak lazım..hep olgun hep olgun olamazki..Efendimiz bile insana gore muamle yapardı..cocukla cocuk olurdu..İnsanlarla şakalaşırdı...
Onun icin iciniz rahat olsun...Bir gun pazar yerinde cirkin bir adama araksından sarıldı..bil bakalım ben kimim dedi..oda sen muhammed s.a.v. dedi...O insanı mutlu etti...Yani insnları mutlu etmek icin hep dik başlı olmamak gerekiyor.İnsanca olmak gerekiyor...Bende bugune kadar sizde onu gordum...
Selametle..

Allah(cc) razi olsun hepinizden.Dün, karsimizdaki insani degistirmekten bahseddik.Iste o durum, ben buyum degisemem.Istesemde degisemem.Eminim cogumuzda böyledir.Eger begenmediginiz kisiler varsa onlari okumayin.Ama sakin degistirmeye kalkmayin.Onu öyle kabul edin.Zamani gelince cocuk zamani gelince yasli bir nine yasli bir dede olun.Inanin en güzeli bu.

Güzel ablam sen neşeli olduğun zamanlarda ilhamı 2 yaşındaki oğlundan, şefkatli olduğun zaman ilhamı 6 yaşındaki kızından, yaşından çokca büyük gösterdiğin zamanlarda ise Allah(c.c)'dan alıyosun ilhamını...Seni bilen biliyo abla hiç canını sıkma;)..

bütün arkadaşlar düşündüklerimi yazmışlar zaten abla...
sen olduğun gibi devam et...
kafana takma kimseyi
...:)

ablam sen gayet güzel yazılar yazıyosun çok beğeniyorum.onu diyen çok ayıp etmiş.evet yeri geliyor olgun olamıyoruz çocuk gibi davranabiliyoruz bazende çok olgun oluyoruz.
hasretin dediği gibi sen devam et..

canını sıkma.:)

Biz senden razıyız kardeşim dileğimiz Rabbimizde razı olsun.Sen emek vermeye devam et balık bilmezse halık bilir.Vesselam

bazen 90 yaşında bir adamın yorgunluğu
bazen 5 yaşındaki bir çocuğun saflığı
bazen 15 yaşındaki bir delikanlıdaki ateş
Bazen de 33 yaşında olgun bir insandaki duruş
bazen 20 yaşlarda menzili olmayan bir roket
üzerimden eksik olmuyor....

Arkadaslar biraz önce aldigim bir mesaj beni bir hayli üzdü yasimin gerektirdigi olgunlugu göstermedigimi söylüyor kisi.:(

Sizler herzaman yasinizin olgunlugunu gösterebiliyormusunuz.Bazen cocuk gibi,bazen genc gibi,bazen yasinizdan bile büyük olmuyormusunuz?

kesinlikle öle bişey olmaz küçükle küçük büyükle büyük yeri geldiği zaman peki bu lafı sana neye dayanarak yazmış abla öğrenmem mümkün mü belki açıklamalarımız o yönde olur mesela kişiler vardır hep güler yüzlüdür çocuksu görünür o da kimsenin kalbini kırmak istemediğinden kaynaklanabilir ve daha sevecendir büyüdükçe küçülen insan :D:D

abla bu tarz cümleler bazen yazanın kişiliğiyle alakalıdır..şöyle: seni tanımıyor belliki.. ve yanlış düşünüyor hakkında.. sonrada yanlış düşüncesinin kabul edilmesi için oturaklı gözüken bi cümle yazıyor.. hepsi bu.. ama cümlesi oturaklı değil.. çünkü tanımıyor, tanıyamamış..zannımca peşin hükümlü biri.. Allah bilir diyelim genede..

sen rahat ol inş.. seni biliyoruz.. sıkıntısı olan varsa seninle, kendiylede sıkıntılıdır..
selametle...

Arkadaslar biraz önce aldigim bir mesaj beni bir hayli üzdü yasimin gerektirdigi olgunlugu göstermedigimi söylüyor kisi.

Ben olsam, "eleştirin için sağol kardeş ama sana ne" deyiverirdim...

Ek: Düşündüm de demezdim. sadece teşekkür ederdim.

kesinlikle öle bişey olmaz küçükle küçük büyükle büyük yeri geldiği zaman peki bu lafı sana neye dayanarak yazmış abla öğrenmem mümkün mü belki açıklamalarımız o yönde olur mesela kişiler vardır hep güler yüzlüdür çocuksu görünür o da kimsenin kalbini kırmak istemediğinden kaynaklanabilir ve daha sevecendir büyüdükçe küçülen insan :D:D

Hayirlisi olsun o kisi kendini biliyor.Fazla söze gerek yok.Arkadaslar Allah(cc) hepinizden razi olsun.

Geri
AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock    No Thanks